Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Koruna - Série 6 (2023) (série) 

První polovina o labilní Dianě a tragédii, který bylo zfilmovaný a zdokumentovaný x krát. Mohli to hodit do jednoho dílu a šup dál. Druhou polovinou se naštěstí vrací ke koruně. No bude mi královská rodina chybět. Asi si ji dám od začátku :)

plakát

Specialisté - Série 5 (2020) (série) 

Stará dobrá parta je pryč! Jasně, že si zvykneme na nový tváře, ale Kuba, Zuzka a Honza zůstanou top. Škoda…

plakát

Zatmění (2023) 

Průměrnej českej filmík, nooo. Začátek celkem fajn, něco vtipnýho tam bylo. Od poloviny to šlo z kopce a závěr byl… hroznej. Jakub, Ján, i Honza jsou ale úžasní herci a proto si zaslouží 4 hvězdy. A za Honzu Zadražila velký dík! Ten by se měl v tv objevovat častěji.

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Super seriál. Jakub a Honza perfektní, oba mám ráda a spolu jim to krásně šlapalo :) Mínus jedna hvězda za zbytečnej děj matka, sestra, dcera. To jediný byla totální trapná hovadina.

plakát

Slovo (2022) 

Finger a Jackuliak to zachránili aspoň na jednu hvězdu. Paní Mikulková se ale hodně snažila, aby jim ji zase vzala. Jinak odpad všech odpadů. Ještě že ti komouši byli, jinak by nebylo co točit. Kamera tragédie (to která chytrá hlava vymyslela bože), dialogy o ničem, děcka se ládujou zmrzlinou v každé páté minutě - což je vrchol umění psát scénář ve stylu copy-paste :D Dala jsem asi 20 minut, dál to fakt nešlo.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Co napsat?! Asi to, co už se tady napsalo. Katastrofa! Uřvaní mexikáni, trapnej humor, příběh o ničem. Jedna hvězda z nostalgie na starý dobrý DC filmy.

plakát

Postarejte se o Mayu (2023) 

Jeden by řekl, že to snad ani nemůže být pravda! Snažit se pomoct dítěti a zničí to celou rodinu.. Amíci zkrátka mají v hlavách vymleto v každým směru. Těžko si představit, co musela matka prožívat a jaký peklo to muselo být, když se odhodlala udělat něco takovýho! Já tam žít, tak asi nevylezu z basy.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

Vydržela jsem cca 12 minut. Snad i na hercích bylo vidět, jak jim ty bláboly jdou těžko z pusy. Jedna hvězda pro Hanku Vagnerovou, kterou mám ráda.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Ach jo! Takovou hovadinu Marvel snad ještě nenamíchal. Trapnost, nuda, vtipy co nejsou vtipný, znuděný výrazy herců, co už tuší, že to bude průšvih. A jak znám prvního Antmana pomalu nazpaměť, na tohle už mě nikdo nedonutí podívat se znovu. Jedna hvězda pro herce.

plakát

Specialisté - Romeo a Julie (2021) (epizoda) odpad!

Uz ty zas..ny smejdy migrantsky cpou i do ceskych serialu. A jeste z nich delaji nebohy chudatka. Odpad za odpad!