Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Fantasy

Obsahy (49)

Star Wars Povstalci - Family Reunion and Farewell: Part 2

Star Wars Povstalci - Family Reunion and Farewell: Part 2 (2018) (epizoda)

Císař Palpatine alias Darth Sidius se snaží přimět Ezru, aby otevřel portál ke svým rodičům, čímž by otevřel všechny a vydal minulost, přítomnost i budoucnost Impériu. Plány se mění, Thrawn odstřeluje město a finální zúčtování je tu!

Star Wars Povstalci - A Fool's Hope

Star Wars Povstalci - A Fool's Hope (2018) (epizoda)

Ezra chce osvobodit Lothal za každou cenu a tentokrát jsou všichni odhodlaní mu pomoci. Naši přátelé i piráti nalíčí past na Impérium, než se stačí vrátit Thrawn.

Star Wars Povstalci - A World Between Worlds

Star Wars Povstalci - A World Between Worlds (2018) (epizoda)

Portály mezi světy jsou otevřeny a nic teď nebrání měnit vesmír tak, jak jej známe. Ezra uvidí v tomto „světě“ sovu Morai, jenž znázorňuje přítele nebo přímo dceru. Ta ho navede k portálu, kde vidí bojovat Ahsoku s Vaderem na Malachoru a vytáhne ji odtamtud, čímž ji zachrání. Nakonec ale zase musí jít každý svou cestou a portály musí být zavřeny.

Star Wars Povstalci - DUME

Star Wars Povstalci - DUME (2018) (epizoda)

Kanan Jarrus, jeden z posledních rytířů Jedi, je mrtvý a ostatní se s tím musí nějak vypořádat a uctít jeho památku, jak nejlépe to jde.

Star Wars Povstalci - Jedi Night

Star Wars Povstalci - Jedi Night (2018) (epizoda)

Záchrana Hery se uskutečňuje. Thrawn odlétá na Coruscant si popovídat s císařem a nechává vše v rukou guvernérky Pryce. Při záchraně se ale něco nepovede... a něco se povede zase až moc dobře.

Star Wars Povstalci - Rebel Assault

Star Wars Povstalci - Rebel Assault (2017) (epizoda)

Útok na Imperiální továrnu na Lothalu začíná a obrana je proražena. Tedy alespoň první vlna. Druhá se o ostatní rychle postará, ale někdo přeci přežije.

Star Wars Povstalci - Crawler Commandeers

Star Wars Povstalci - Crawler Commandeers (2017) (epizoda)

Naše zbylá posádka zachytí blízké vysílání při potřebě kontaktovat Heru, a tak ho jdou prověřit. Je to kombajn Těžebního cechu a má vysílač dlouhého dosahu. Na jeho palubě ale najdou i něco víc, než jen pár členů posádky. Mezitím se Hera snaží na velitelství prosadit útok na Lothal.

Star Wars Povstalci - Kindred

Star Wars Povstalci - Kindred (2017) (epizoda)

Posádka Stínu spolu s Ryderem a Jaiem berou hyperpohon a utíkají před Impériem a Thrawnovým zabijákem. Pomůžou jim ale Lothští vlci, kteří se ukážou být něčím víc.

Star Wars Povstalci - Flight of the Defender

Star Wars Povstalci - Flight of the Defender (2017) (epizoda)

Ezra, Sabina, Ryder a Zeb dělají špionáž Tie Defenderu. Sabina chce z něj ale ukrást letový rekordér kvůli důležitým informacím. V tom ale přiletí Thrawn a mise se mění z „ukrást rekordér" na „ukrást celou stíhačku“. Při útěku je ale potká Lothský Bílý vlk, který byl spatřen naposledy před sto lety...

Star Wars Povstalci - The Occupation

Star Wars Povstalci - The Occupation (2017) (epizoda)

Posádka Stínu letí na Lothal po částečně zachycené zprávě Rydera o vylepšené stíhačce Tie Defenderu. Při příletu zjišťují, že Lothal je naprosto v troskách. A aby toho nebylo málo, začali je opět nahánět stormtroopeři.

Star Wars Povstalci - In the Name of the Rebellion: Part 2

Star Wars Povstalci - In the Name of the Rebellion: Part 2 (2017) (epizoda)

Saw Gerrera veze Ezru a Sabin prozkoumat tajný náklad pro Impérium v civilním transportéru. To, co tam najdou, je kontejner s energetickými vědci a obří krystal Kaiburr, který podle zvěstí chce Impérium využít do nějaké zbraně. Dokáží krystal ukrást, nebo jako vždy odpálit?

Star Wars Povstalci - In the Name of the Rebellion: Part 1

Star Wars Povstalci - In the Name of the Rebellion: Part 1 (2017) (epizoda)

Nový Imperiální vysílač značně komplikuje Povstalcům cokoliv udělat. Rozhodnou se ho ale napíchnout, s čímž Saw Gerrera nesouhlasí, protože ho chce zničit. Posádka Stínu ho letí hacknout, ale jak už všichni víme, vždycky se to zkomplikuje.

Reklama