Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Peter Spears (herec / producent / režisér)

14.01.2021

Peter Spears je americký herec, scenárista a režisér. Narodil se v Kansas City v Missouri a vyrůstal v Overland Parku v Kansasu. Známým se stal po roce 2017 po veleúspěšném snímku Dej mi své jméno, kterému dělal producenta. Za svou práci na tomto filmu byl nominován filmovou akademií na Oscara. Do svých kariérních problémů se… (více)

Ladislav Jelen (režisér / herec)

30.12.2020

Ladislav Jelen se narodil do rodiny profesorky a průmyslníka. Již při studiu na základní škole všem ukazoval, že tenhle klučina bude bavič a zároveň i chytrolín. Na gymnáziu, kam byl poslán díky úspěšným vstupním testům, už začal kamarádit s myšlenkou vlastní tvorby – kreativní na to byl až až.Společně s pár vyvolenými začali… (více)

Tay Strathairn (herec)

29.12.2020

Tay pochází z filmové rodiny, neboť jeho otec David je známým divadelním a filmovým hercem. Společně vyrůstal se svým bratrem Ebbem v New Yorku. Kromě americké národnosti se Tay hlási k etnice irské a portugalské. Tay byl ženat s Grace Gummer, což je dcera Meryl Streep. Ovšem manželství nevydrželo a pár se rozvedl. Tay se… (více)

Reklama