Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Andílek (2018) 

Krásný film s poutavým příběhem, pěknou kamerou, výpravou, hudbou a Lorenzo na neherce podal přesvědčivý výkon. Trochu mě napadlo, že bych byla ráda, kdyby s nimi tohle dělal Tarantino. Ne, že by to měl celé dělat on, ale bylo by skvělé, kdyby tam byl i kousek jeho humoru a bylo to říznější. Ale nesměly by tam chybět ty vztahy. Hlavně Carlosito vs. matka, nebo úžasná chemie nejasného vztahu mezi hlavními hrdiny. Tohle by Tarantino určitě ošidil. Každopádně to není výtka tomuto krásnému filmu, jen můj prvoplánový nápad těsně po shlédnutí :)

plakát

Navždy svoji (2013) (seriál) 

Tento dokumentární cyklus je průměrný, obsahem občas nudný. Zlepšuje to výběr tří absolutně rozdílných párů, někdy vtipné střihy a mě osobně udrželi až do konce Šestákovi. Tento pár mi připomínal Homolkovi mladší, jen bez dětí. Ačkoliv byl jejich osud předvídatelný, bylo jejich natáčení v každém vstupu vtipné. Nejvtipnější scéna z celého seriálu je koupání pana Šestáka, těch smutných je tam více. Každopádně to není žádná "Výměna manželek", je to dobře poskládaný a promyšlený celek.

plakát

Krásy černomořského pobřeží (2018) (seriál) 

Díl o Gruzii mě vyloženě potěšil a to hlavně díky tomu, že jem se vrátila aspoň na obrazovce do Ureki. Jistě bych mohla říct, že jsem tam viděla více neobvyklých a zajímavých věcí, než jen "magnetyčnyj" písek, ale i tak ten díl ukázal mnoho. Jediné co mě zaráží je, že je někdo ochotný platit za to, že ho do toho písku někdo zahrabe a pak zase vyhrabe. Pláž je celá volně přístupná a kdokoliv tam může být zahrabaný celý den. Tedy ne od brzkého rána, to by vám tam olízali hlavu toulaví psi, kteří se tam tou dobou svobodně prohánějí po pláži a užívají si to, co mají zabrané lidé po zbytek dne :) Pro mě to byl nejlepší díl seriálu, i když jsem stejně zaujatě koukala na Ukrajinu, či Rumunsko/Bulharsko.

plakát

Bharat (2019) 

Vavča - amen!

plakát

Jamtara: Pěkná čísla (2020) (seriál) 

Do druhé poloviny se už nepouštím, vzdávám to. Nezaujalo, nevtáhlo, na Indii nevídaná nuda.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Mrzí mě, že se ve filmu neobjevilo ani jedno F4F a P38, když už ty bitvy byly celé vyrobené digitálně.

plakát

Tekutý písek (2019) (seriál) 

Seriál měl qualitně našlápnuto, ovace se však na konci nekonaly. Zkazilo mi to celkový dojem i nadšení. Neznám tedy švédské zákony, ale tohle bylo těžce přitažené za vlasy.

plakát

vlna vs. břeh (2014) 

Mám ráda kreativní fotografie, takže mi dokument sedl jako poklice na hrnec. Tihle chlapi se nebáli manipulovat s fotografií v době, kdy to nebylo snadné jako dnes. Dokument prochází jejich práci od počátku po současnost milým, osobním způsobem.