Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Stmívání (2008) 

Vždycky mě naštve, když jsou u filmu více jak 2 žánry. Tady to ale opravdu jinak nejde. Stmívání je velká romantika s notnou dávkou.. řekl bych spíše velkého napětí než hororu, ale dejme tomu, vše promíchané akcí s neplitými zápletkami. Je to Interview s upírem pro moderního amerického teenagera. Moc dobře koukatelné, takový zdravý mix napětí, vášně a romantiky. Za mě má zasloužených pět hvězdiček.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

EUFORIE! I když jsem na to absolutně nechtěl jít, protože muzikály nenávidím, jsem šťastný že jsem to viděl. M.S. odehrála fantastickou roli, písničky od ABBY byli úplně elektrizující, jednoduchý zábavný děj s obrovský drivem. Opravdu jsem nadšený a půjdu na to do kina znovu! (to jsem udělla v životě pouze jendou). Nikdy jsem nezažil a to už jsem toho viděl hodně, aby lidi v kině začali tleskat (hromadně a rozhodně ne kvůli tomu, že už to konečně končí.. ;-) ). Věřím ale tomu, že ti kdo si to budou pouštět doma na malé obrazovce a nějakých chrchlátkách, nezažijí ten kravál na velkém plátnu z toho tolik mít nebudou... Jděte na to!

plakát

Mise (2004) (TV film) odpad!

Vydržel jsem to asi 13 minut. Uff

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Neskutečně strhující, emotivní a neustále vtahující do děje bez žádných citurvoucích nesmyslů, který do válečný vřavy prostě nepatří. Po tomhle filmu musí svrbět prst na spoušti i tomu největšímu antimilitarystostovi ;)

plakát

Transformers (2007) 

Naprosto bezkonkurenční akční pohádka pro techno-maniacké milovníky amerických velkofilmů. Schopnost zkombinovat velkolepé Bayovi akční scény, jednoduchý a poutavý příběh s inteligentním humorem pasuje podle mého tento film na letošní jedničku pro jakoukoliv věkovou generaci. Asi nejprůkaznějším měřítkem zábavnosti pro mě byla naprostá spokojenost mé přítelkyně, která akceptuje pouze filmy typu Hříšný tanec ;-)