Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Bezkonkurečně nejlepší seriál všech dob, Jennifer Aniston v roli Rachel prostě nejde nemilovat!!!

plakát

Poslední skaut (1991) 

Skělá komedie, skvělý Willis, skvělé hlášky = skvělé všechno!

plakát

Tichý nepřítel (1997) 

Když jsem viděl příliš nepřízniví recenzce, které tu jsou napsané, přistupoval jsem k tomuto filmu s určitými pochybami, které byly zbytečné. Asi jsem měl to štěstí, že patřím zrovna mezi ty lidi, kterým tento film sedl.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Klasický nenáročný akční film, který má skvělé efekty. Se sérií Rychle a zběsile to nemá skoro nic společného kromě hlavních postav. Je to film, který mě ničím nenadchl, ale taky neurazil. Určitě ale nebudu mít potřebu ho v blízké době vidět ještě jednou.

plakát

Ad Astra (2019) 

Ikdyž mě žánr sci - fi nikdy moc nezajímal, ani tenhle film nebyl moc velkou vyjímkou. Čtyři hvězdy jsem se rozhodl dát jen kvůli skvělému výkonu Brada Pitta. Ostatní postavy pro mě byly nevýrazné a přišlo mi to jako solo výkon, což nebylo na škodu. Pro milovníky tohoto žánru to určitě bude skvělý film a doporučuji shlédnutí.

plakát

Městečko South Park - Deštný prales (1999) (epizoda) 

Naprosto legendární hlášky, za mě jeden z vůbec nejlepších dílů South Parku. Cartmen to zabíjí! Člověk celou dobu jen čeká, kdy konečně zabijou Kennyho.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Skvělá nenáročná komedie, která zaručeně pobaví.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Klasické americké romantické drama s nepřekvapivým koncem. Viděl jsem mnoho hudebních filmů a tento byl jeden z nejlepších. O hereckých kvalitách Bradleyho Coopera není pochyb, ale velmi pozitivně na mě zapůsobila i Lady Gaga. Za mě super film a doufám, že bude více podobných.

plakát

Zelený svět (1996) 

Skvělý film z golfového prostředí, který zaručeně bude bavit i "negolfisty". Perfektní Kevin Costner se spoustou skvělých hlášek, které ocení především hráči golfu. Jedná se o jeden z nejvíce realistických filmů z golfového prostředí, který jsem kdy viděl. Konec filmu je na americký film poněkud překvapivý.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Naprosto báječný Brad Pitt, který si užíval na plátně snad každou vteřinu. Naprosto skělé herecké obsazení a vtipný a zábavný konec. Velice dobrý film.