Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Nejdříve jsem nevěděl co od tohohle filmu čekat. Slyšel jsem na to nějakou chválu, ale hlavně na "práci s barvami" (Když je pozadí modré všechno je modrého odstínu). Když jsem se na film koukal tak se mi ta "práce s barvami" líbila, ale nejen ta, líbili se mi také úhly kamery a zajímavý příběh. Film se mi obecně líbil, doporučuji.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Dlouho jsem neviděl film od Marvelu, tak jsem se rozhodl, že udělám filmový maraton počínaje tímto filmem. Sice jsem tento film viděl už asi 5-krát, ale i tak jsem zjistil nové informace např.: kdo je Winter Soldier, že Captain America se hlásil do války dobrovolně, atd.... Tento film je dosti akční, ale ne moc, docela vtipný a dokonce není sprostý, což se hodí na dívání se z rodinou, bez "trapných momentů" jak to u filmových večerů bývá. Za mě 75%.

plakát

Pelíšky (1999) 

Proč jsem dal jednu hvězdu, proto mám celkem jednoduché vysvětlení. Já České filmy, hlavně komedie nemám moc rád, sice se najdou klenoty, ale není jich zas tak moc. Další důvod je, že je to šíleně nadhodnocené, za mě by bylo v pohodě třeba 70% ne tolik.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Myslel jsem si, že to bude nějaká nadhodnocená hloupost, ale to jsem to ještě neviděl, výborné herecké výkony, výborný příběh, který donutí přemýšlet, jestli to doopravdy udělal nebo ne, objeví se zde i slavný český herec a komik Jiří Voskovec, no prostě úžasný film, co jiného dodat.

plakát

Matrix (1999) 

Matrix jsem viděl hodně dávno, a moc se mi nelíbil, ale teď už jsem větší filmový fanoušek, tak se Matrix stal jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Ať už to je hereckým výkonem Keanu Reevese, nebo příběhem který vás vtáhne do děje. Konec byl trochu slabší, ale film jsem si celkově užil.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

I přes to, že Agentka nemá žádné super schopnosti tak tu bylo poměrně dost akce, ale ne přehnaně jak to u dnešních akčních filmů bývá. I když to ze začátku to trochu kulhalo, ke konci 1. série už to byla poměrně jízda. Občas vtipné momenty, spíše pro dlouholeté fanoušky Marvelu, kterým jsem. Takový seriál spíše na relaxaci.