Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Můj film číslo 1 od prvního shlédnutí. Jediných 100 %, které jsem kdy dal a už jen dlouho a zatím marně čekám, kdo laťku posune. Pokaždé když jsem film viděl, jsem pochopil další věci. Každá věta je promyšlená a provázaná se zbytkem filmu. Vrcholné dílo vynikajícího režiséra, které snad překonává i jeho samotného a rozhodně předlohu.

Pod vlivem lásky

Pod vlivem lásky (2008)

Před mnoha lety mě tohle rozsekalo, pamatuju si, že jsem na konci nevěřil, že film měl 4 hodiny. Byl to jeden z těch filmů, díky kterým jsem začal sledovat filmy :) Taky je zajímavý, že jsem od té doby nedostal z hlavy název filmu v češtině, angličtině i japonštině. Nikomu si tohle netroufnu doporučit a nechci se ani pokoušet vyjadřovat proč se mi to tak líbilo ale je to za plnou palbu. Miochodem, vidím, že míň než 4 nebo 5 hvězd dávají halvně ženský, katolíci a ti co to nezvládli do konce. Ani proti jedné ze skupin nic ve zlém ale dejte tomu šanci znovu ;)

Lucy

Lucy (2014)

Můj druhý nejoblíbenější film ihned po shlédnutí. V tuhle teorii věří už dlouhou dobu. Fakt, že v ní někdo na druhé straně planety věří natolik, aby z ní udělal námět holywoodského trháku ppbně znamená, že nejsme jen dva :) V podobných chybí film Trávníkář.

Silent Hill

Silent Hill (2006)

Viděl jsem dávno a pamatuji si jen dvě věci. První - film mě naštval tím, že nakonec nedosáhl plného hodnocení a druhou - vizuál některých scén je to nejlepší, co jsem kdy ve filmu viděl!

Učitelka

Učitelka (2007)

Být to méně komedie, šlo by o ukázkový psycho scifi-horor. Za mě velká škoda, nejspíš by pak ode mě přibyla pátá. Mimochodem, fantasy žánr nemá u filmu co dělat! A vůbec, pokud to má být sestupně dle převažujícího, pak to vypadá, že je to ještě obráceně. 75 % pokud se nevrátím a nezvednu protože tento film mi v paměti zůstane.