Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (8)

Pilots

Pilots (2006)

Jediní piloti jsou ti ve Spitfirech. John Malkovich předává hodinky Brietling  dvěma pilotům nákladních letadel a vysvětluje jim, že nejsou piloti, protože sedí v letadlech, které řídí počítače. Pravými piloty jsou ti ve Spitfirech. Tito dva piloti pak ve své fantazii potkají ženu v oblacích, která při vyhození své punčošky odstartuje letecký závod, který má nečekané rozuzlení.

Rew thalu rew

Rew thalu rew (2014)

Thee žije se svým bratrem u strýčka, protože jeho rodiče zemřeli za jemu neznámých okolností. Strýček se je snaží chránit před krutou pravdou, ale Thee ji přesto chce znát. Dozvídá se o tom, kdo byli jeho rodiče a proč zemřeli, a chce se pomstít. Najde bývalého parťáka svých rodičů a chce s ním pracovat. Ten svolí, ale nakonec je při akci zabit. Thee zůstává sám. Při poslední akci je Thee postřelen a dostává se zpět ke svému strýčkovi, kde získává pomoc. Trochu se zotaví, pokračuje v akci a poznává vraha svých rodičů. Vrah rodičů již má tvář a cesta k pomstě může začít.

Manny

Manny (2014)

Manny je nejlepší filipínský boxer. Nepochází z bohaté rodiny, už jako malý chlapec se staral o rodinu a boxoval. Jeho silná vůle z něj udělala nejlepšího boxera, který neměl sobě rovného protivníka, a proto odjel do USA. Vyhrál několik titulů mistra světa v několika váhových kategoriích. Na Filipínách je pomalu polobůh. Když Manny boxuje, život na Filipínách se zastaví.

Boj o Hedvábnou stezku

Boj o Hedvábnou stezku (2015)

Příběh začíná před 2 000 lety na Hedvábné stezce. Spravuje jí obranná jednotka pod vedením kapitána Chuo Ana (Jackie Chan). Tato jednotka má nastolit mír mezi všemi národy. Jenže jednoho dne je obranná jednotka obviněna z pašování zlata a poslána do vyhnanství k Bráně divokých hus, kde se musí podílet na obnově města. K bráně ale přichází Lucius (John Cusack) se svými římskými legiemi a chce město dobýt, aby si mohl vzít zásoby. Lucius je ale vyhnanec, který zachránil konzulova syna před smrtí. K samotnému boji nedojde a Římané jsou vpuštěni za brány, aby se ukryli před písečnou bouří. Jako vděk za pomoc, pomohou s obnovou města. Z římských jednotek a čínských trestanců se stanou přátelé. O pár dní později k Bráně přichází Tiberius (Adrien Brody), který chce zabít Publiuse, malého prince, syna konzulova. Lucius vysílá ke královně do Parthské říše posla, aby dokázal Tiberiovy zlé úmysly. Chuo An se mezitím pokusí získat posily. V Bráně hus mezitím dochází ke zradě a Lucius se stává vězněm i se svými jednotkami. Chuo An se stává štvancem. Při návratu do Brány divokých hus je požádán, aby se vydal Tiberiovi a nechal Číňany žít v míru. Chuo Anovi se ale podaří všechny přesvědčit a nakonec vymyslí plán jak Luciuse osvobodit. Boj tak může začít.

Kano

Kano (2014)

V roce 1931 se hraje baseballový turnaj Koshien, na který se dostane i neznámý tým Kano. K účasti na Koshien vedla úmorná a dlouhá cesta. Pod vedením  trenéra Kondo Hyotaro se z týmu, který nikdy neskóroval, nikdy nevyhrál, stal zásluhou tvrdé dřiny, úcty k baseballu a svému trenérovi tým, který je schopen se kvalifikovat na závěrečný turnaj Koshien. Jejich cesta na turnaj začíná v roce 1929. Tým Kano získává trenéra, který jim naordinuje tvrdý trénink, skvělou taktiku a především pozvedne sebevědomí celého týmu. Z týmu Kano se po tvrdé dřině stává mistr ligy a v roce 1931 odjíždějí na vysněný turnaj Koshien. Jako outsider jsou silně podceňováni. Ale Koshien je jejich vysněný turnaj a v zápasech dokazují, že se kvalifikovali právem. V každém dalším zápase dokazují své kvality. Ale jejich protivníci jsou opravdu silní. Vyhrát turnaj může jen jediný. Ten nejlepší.

John Doe: Vigilante

John Doe: Vigilante (2014)

John Doe je masový vrah. Masový vrah s posláním. Své oběti si nevybírá náhodě, ale přesně ví, kdo bude jeho další obětí. Co je ale jeho posláním? Je to vrah nebo spasitel? Kdo je John Doe? Mohl by to zjistit investigativní novinář Ken Rutherford? Ken Rutherford je novinář, který se snaží získat veškeré střípky příběhu Johna Doea a zjistit, jaký je John Doe člověk. Především chce zjistit, zda John Doe vraždí pro zábavu nebo jeho vraždy mají nějaký cíl. Zda cítí nějakou vinu či radost. Práce Rutherforda je interwiev s Johnem Doe, při kterém se vysvětluje smysl jednotlivých vražd. Odkrývají se střípky příběhů. Ale co opravdu čeká na konci všech vražd? Proč John Doe opravdu vraždí? Spousta otázek na které se Ken Rutherford snaží získat odpověď. Ale jediné, co zjistí je, že John Doe je opravdu geniální vrah.

I Want to Be a Soldier

I Want to Be a Soldier (2010)

Každý z nás má v dětství svého imaginárního kamaráda. Desetiletý Alex má za kamaráda kosmonauta Harryho. Kdo by se nechtěl procházet po Měsíci? Jenže vše se změní, když Alex dostane do svého pokoje televizi. Dokumenty, filmy, zprávy, to vše mění Alexovu touhu a kapitán Harry upadá v zapomnění a přichází staff sergant John Cluster. Drsný seržant, který Alexe vede k tvrdosti a drsnosti pravého vojáka. Záliba v násilnostech, utrpení lidí a zvířat je pro Alexe a jeho dva kamarády největší zálibou. Jenže Alexovi rodiče tím trpí. Alexův psycholog (Robert Englund) žádá jeho rodiče, aby zasáhli proti jeho narůstající agresivitě. Nejvíce tím totiž trpí Alexova matka, kterou Alex nadevše miluje. Pod dozorem svého psychologa svůj postoj změní a stane se z něj zase slušný chlapec, který dá znovu šanci kapitánovi Harrymu.
Jenže všechno se změní. Alex nesnáší své sourozence, dvojčata, a tím se mění i jeho postoj k rodičům a pohled na svět. Ti se díky Alexovi rozvádí a Alex se vrací zpět do svých zajetých kolejí se seržantem Clusterem.

Nanking! Nanking!

Nanking! Nanking! (2009)

12. listopadu 1937 je Šanghaj dobyta a japonská armáda postupuje k hlavnímu městu Nanking. Město je dobyto za méně než týden a japonští vojáci v prvních dnech zabijí několik tisíc vojáků. Jsou tu ale tací, kteří se vůbec nebojí smrti a tak se jí postaví čelem. Je to voják Lu Jianxiong (Ye Liu), malý chlapec Xiaodo a jeho otec Zhao. Chlapec a otec žijí díky šťastné souhře náhod a musí sledovat utrpení, které japonská okupace způsobuje. Je vytvořena bezpečnostní zóna pro ženy a děti, která je pod vedením cizinců. Hlavními osobami jsou nacista Rabe (John Paisley), jeho tajemník Tang (Wei Fan), slečna Jiang (Yuanyuan Gao) a několik Američanů. Ti všichni se snaží zmírnit dopad války na čínské ženy a děti. V prvních dnech sice dokáží mírnit japonské choutky na vraždění a znásilňování v bezpečné zóně, ale poté, co Hitler nařídí návrat pana Rabeho domů, již nemůžou dělat nic. 22. února. 1938 pan Rabe odjíždí a Japonci brutálně znásilní mnoho žen a zabijí mnoho mužů i dětí. Na druhé straně barikády je ale také člověk, který sleduje vývoj války a nedokáže se smířit s tím, co se děje. Je to voják Kadokawa (Hideo Nakaizumi). Přestože se snaží celou situaci nějak všem lidem zlehčit, přísný velitel pořádá masové vraždy a znásilňovací orgie, kterým musí být přítomen. Ale každý stejně jednou dojde svého konce a pochopí, že jeho cesta byla vlastně ta špatná.

Reklama