Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Od začátku fandím Starkům. Od první série jsem měl však pocit, že tvůrci dělají schválně vše pro to, aby příslušníci tohoto rodu napříč celým seriálem pouze umírali nebo trpěli. V průběhu času jsem si oblíbil také další postavy, které postihl většinou stejný osud. Ke konce jsem se začal bát i o Tyriona, vývoj charakteru jeho postavy byl totiž ryzím protikladem dračí královny. Poslední díl osmé série ovšem překvapil. Vše je odpuštěno, bloncka pod drnem a Starkové jsou bez debaty nejmocnějším rodem Západozemí. Eddard by byl hrdý. Ne všechny díly a série si zasloužily plný počet hvězd, ale pokud mám nějak zhodnotit Hru o trůny jako celek, nejde jinak. 95%

Dr. House

Dr. House (2004)

Dle mého hodnocení nejlepší seriál. Excelentní výkony herce Hugha Laurieho proloženy spousty ostrých vtipů. Nikdy bych neřekl, že seriál z nemocničního prostředí, může být tak zajímavý. Pět hvězdiček je na ohodnocení tohoto seriálu málo.

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)

Propojení a odkazy na ostatní plnohodnotné celovečerní filmy Marvelu jsou dokonalé! Vlastně je to celé výborné. Proč ne, alespoň je na co se dívat, když zrovna v kině není premiéra Avengers, aj. 85%

Ajťáci

Ajťáci (2006)

The IT Crowd se pro mě stal legendou. Zkoušeli jste to vypnout a zapnout? Máte to v elektrice? Tohle jsou doslova rady nad zlato, které sám denně používám... Když o tom přemýšlím, ten jejich robotický záznamník by se mi také dost hodil. Hodnotím po zhlédnutí všech sérií a mohu vyjádřit pouze svůj zármutek nad tím, že skončili, dle mého názoru, až příliš brzy. Když si pomyslím kolik se už natočilo jiného braku (např. Ulice), a na který se pořád někdo dívá, tak je Ajťáků prostě škoda.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tak tenhle seriál jsem nikdy nemusel, líbí se mi, to ano, ale dle mého názoru si 1. místo ze všech seriálů na světě nezaslouží... A teď pravdu - pojem Simpsonovi se stal nesmrtelnou legendou, je skvělí a vždycky se na něho kouknu rád a znovu. ;-)

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Než se na televizních obrazovkách objevila Kriminálka Miami, tak to byl můj nejoblíbenější seriál této kategorie. Ovšem ani dnes si nenechám její díly uniknout a mohu všem doporučit. Nicméně některé scény typu pitva ohořelého těla, by asi nebylo to pravé pro děti...

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Dva a půl chlapa vás nudit nebudou. Je opravdu vtipný, ale to zejména díky Charliemu. Nedokážu si představit, jak to bude vypadat s Ashtonem Kutcherem, který podle mě umí hrát jen romantický cajdáky. Ale je to celkem jedno. Seriál Dva a půl chlapa beru jako seriál Charliho, jeho bráchy Alana a Alanova syna, mírně přitroublého Jaka. To nové do hodnocení už počítat nehodlám.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Sice je tam až neskutečná podobnost s Resident evil, ale to mi nevadí. Popravdě spíše naopak. Resident byl zpočátku dobrý, ale ve chvíli, kdy se nakaženým rozdělila hlava a z ní začaly lézt různá chapadla, apod., šlo to do kopru. Nyní je z Residenta už jen podprůměrný, trapný film navíc asi nikdy nekončící. Zpět k seriálu. Ten je mnohem uvěřitelnější a při současném zbrojení a předhánění se ve vývoji co nejlepší biologické zbraně, i bohužel reálnější. Všechny zatím dokončené díly jsem shlédl během 4 dnů a už teď se těším na další. I když je pravda, že ne každý díl se úplně povede, některý je nudný a třeba i zbytečný, jiný to ale zase vynahradí. Živí mrtví jsou každopádně, nechci říkat hezkým, ale rozhodně dobrým a chytlavým seriálem a právě proto takové hodnocení.