Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (9)

Slash with Myles Kennedy and the Conspirators Live from the Roxy

Slash with Myles Kennedy and the Conspirators Live from the Roxy (2014) (TV film)

Live from the Roxy je záznamem koncertu k turné na propagaci nového alba World on Fire, který se odehrál 25. září 2014 v Hollywoodském Roxy Theatre. Slash, Myles Kennedy a the Conspirators se vrátili na místo, kde před pěti lety odehráli svůj první koncert. Koncertní DVD a Blu-Ray obsahuje celkem 17 písniček z celé Slashovy kariéry včetně největších hitů Guns N' Roses. Celkem jde o cca 109 minut dlouhý záznam.

Slash: Made in Stoke

Slash: Made in Stoke (2011) (koncert)

Made in Stoke je koncertní video, které přenáší Slashovo sólové album na DVD/Blu-ray. Na videu zazní 21 songů, které jsou průřezem dosavadní kariéry Slashe. Kromě jeho sólové desky jsou tu skladby, na kterých se podílel jako spoluautor pro Guns N' Roses, dále skladby z jeho projektů Slash's Snakepit a Velvert Revolver. Album bylo nahráno ve Victoria Hall ve městě Stone On Trent. Kromě Slashe si zde zahrála jeho doprovodná skupina na turné: Myles Kennedy (zpěv, kytara), Bobby Schneck (kytara), Todd Kerns (basskytara, zpěv) a Brent Fitz (bicí). DVD vyšlo 14. listopadu 2011 stejně jako Blu-Ray.

Green Day: Awesome as Fuck

Green Day: Awesome as Fuck (2011) (koncert)

Živé album a koncertní video Green Day vyšlo roku 2011. Vychází z turné 21st Century Breakdown World Tour z let 2009/2010. Samotné DVD pak bylo natočeno v Japonsku. Vyšlo jako CD, DVD a Blu-Ray pod labelem Reprise, produkce se ujali samotní Green Day.

Seznam skladeb:
01. 21st Century Breakdown
02. Know Your Enemy
03. East Jesus Nowhere
04. Holiday
05. The Static Age
06. ¡Viva la Gloria!
07. Boulevard of Broken Dreams
08. Burnout
09. Geek Stink Breath
10. Welcome to Paradise
11. When I Come Around
12. My Generation (music and lyrics by Pete Townshend, originally performed by The Who)
13. She
14. 21 Guns
15. American Eulogy - A. Mass Hysteria, B. Modern World
16. Jesus of Suburbia - I. Jesus of Suburbia, II. City of the Damned, III. I Don't Care, IV. Dearly Nepoved, V. Tales of Another Broken Home
17. Good Riddance (Time of Your Life)

Bonus:
18. Cigarettes and Valentines" (Live in Phoenix, Arizona)

Rage Against the Machine

Rage Against the Machine (1997) (koncert)

Koncertní video Rage Against the Machine vyšlo v roce 1997 po koncertním turné Evil Empire a obsahuje několik koncertních videoklipů z různých koncertů a také videoklipy kapely. Nahráváno bylo v letech 1992 až 1996 a vydavatelem se stal label Sony.
Rage Against the Machine: Zack de la Rocha - rap, zpěv; Tom Morello – kytara; Tim Bob – baskytara; Brad Wilk - bicí

Koncertní video:
01. The Ghost of Tom Joad
02. Vietnow
03. People of the Sun
04. Bulls on Parade
05. Bullet in the Head
06. Zapata's Blood
07. Know Your Enemy
08. Bombtrack
09. Tire Me
10. Killing in the Name
11. Freedom

Videoklipy:
01. Killing in the Name
02. Bullet in the Head
03. Freedom
04. Bulls on Parade
05. Memory of the Dead/Land and Liberty

Papa Roach: Live & Murderous in Chicago

Papa Roach: Live & Murderous in Chicago (2005) (koncert)

Live & Murderous in Chicago je koncertní DVD kalifornské skupiny Papa Roach natočené 1. května 2005 v divadle The Vick v Chicagu. Obsahuje koncert a navíc bonusové materiály jako videoklipy, fotky a "easter eggy".

Seznam skladeb:
1. Introduction
2. Dead Cell
3. Not Listening
4. She Loves Me Not
5. M-80 (Explosive Energy Movement)
6. Getting Away with Murder
7. Be Free
8. Life Is a Bullet
9. Blood (Empty Promises)
10. Done With You
11. Harder Than a Coffin Nail
12. Blood Brothers
13. Born with Nothing, Die with Everything
14. Hit Me - Hip Hop Version
15. Take Me
16. Scars
17. Broken Home
18. Cocaine
19. Last Resort
20. Between Angels and Insects
21. End Credits

Muse: HAARP

Muse: HAARP (2008) (koncert)

Haarp je živé album a DVD skupiny Muse z Velké Británie. Natočeno bylo 16. a 17. června 2007 na Londýnském stadionu Wembley, vyšlo 17. března 2008. DVD obsahuje materiály, které se natáčely 16. června a samotný koncert, na kterém zazní 20 písní, je ze 17. června 2007. Název je zkratkou projektu High Frequency Active Auroral Research Program, na který se snaží upozornit zpěvák a kytarista Matthew Bellamy. Několik videí zveřejnila skupina na svém webu ve kvalitě upravené přímo pro internetové záznamy, stejně tak skupina vyšla vstříct uživatelům iPodů všeho druhu, když jim některé skladby umožnili stáhnout zcela zdarma. Na DVD můžete vidět kompletní skupinu Muse: Matthew Bellamy (zpěv, kytara, piano, produkce, mix), Christopher Wolstenholme (basskytara, back vokály, kytara, produkce, mix), Dominic Howard (bicí, back vokály, produkce, mix) a další muzikanty: Morgan Nicholls, Dan Newell. Koncert je dlouhý 99 minut a 25 vteřin a vyšel pod labely Helium-3 a Warner Bros.

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium (2008) (koncert)

Live at Wembleys Stadium je živé DVD skupiny Foo Fighters natočené během dvou zcela vyprodaných koncertů 6. a 7. června 2007 na stadionu Wembley v Londýně. Během koncertu se představili také dva členové legendárních Led Zeppelin, John Paul Jones a Jimmy Page. DVD obsahuje 18 písní a je dlouhé 120 minut. Můžete na něm vidět kompletní sestavu Foo Fighters: Dave Grohl (zpěv, back vokály, rytmická kytara, bicí), Nate Mendel (basskytara), Chris Shiflett (kytara, back vokály), Taylor Hawkins (bicí, zpěv, back vokály) a kromě toho další muzikanty: Pat Smear, Rami Jaffee, Jessy Green, Drew Hester a zmiňovaní J. P. Jones a J. Page na "Rock and Roll" a "Ramble On". Nahrávka vyšla pod labelem RCA a producentem byl zároveň režisér skupiny Nick Wickham.

Arctic Monkeys at the Apollo

Arctic Monkeys at the Apollo (2008) (koncert)

První koncertní DVD nahrála tato britská senzace pod taktovkou Mosse z IT Crowd v Manchesteru ve slavném klubu Apollo. Nahrávka je součástí světového tour z roku 2007, přesněji z pondělí 17. prosince 2007. Celý záznam má 76 minut a obsahuje 23 písní včetně 2 bonusových. DVD produkoval Diarmid Schrimshaw a vyšlo pod labely Domino, Warp Films a Bang Bang Films.

Scummy Man

Scummy Man (2006)

Film vznikl na motivy písničky When The Sun Goes Down od Arctic Monkeys. Scénář napsal Paul Fraser, který zároveň film režíroval. Producenty tohoto filmu jsou Mark Herbert a Diarmid Scrimshawi, dvd vydalo vydavatelství Domino Records. Hlavní postava je Nina, 15ti letá dívka. Je to fiktivní postava, která žije na ulici, pracuje jako prostitutka, vyskytuje se v okolí drog a dalších špatných vlivů.
Film byl oceněn jako Nejlepší hudební film roku 2006.

Reklama