Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (153)

plakát

Rodilý vězeň (2022) 

Originální a výborně zahrané. Posuďte sami....

plakát

Místo nahoře (1959) 

Překrásné drama o lásce za hrob s překrásnou Simone Signoret, zasloužený Oscar nejen za krásu, ale I za herectví. Literární předlohu jsem kdysi po shlédnutí filmu 10 let sháněla a za "celých" 10 Kčs jsem nakonec v antikvariátu koupila oba díly: Místo nahoře i Život nahoře.

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Knihu jsem nečetla, originál neviděla a je mi to celkem jedno, protože jsem si remake užila. Jsem ráda, že jsem se donutila si to pustit, už jsem viděla tolik filmů, že mě jen vyjímečně nějaký zaujme.

plakát

Napříč vesmírem (2007) odpad!

Kýč je výtvor, který se tváří jako umění, ale není jím.“ Tento film si dovolil použít ty nejvznešenější rekvizity – láska, svoboda, válka, písně Beatles…, tedy kvality z nejvyšších. Na pozadí nezpochybnitelných hodnot byl vyroben stoprocentní kýč bez ducha a bez vlastního nápadu. Použitá, či lépe řečeno zneužitá hudba Beatles se stala v rukou výrobců tohoto škváru pouze jejich rukojmím k posílení sentimentu.

plakát

Návrat do života - Selfie (2020) (epizoda) 

Pokračování podle mých představ, velmi emotivní, střídání naděje s pocity naprosté bezmoci mě téměř doháněly k slzám.

plakát

Návrat do života - Amnesia (2020) (epizoda) 

Skvěle natočené s výborně hrajícím, charismatickým Luca Argentero, kterého špičkově dabuje Filip Švarc. Okamžitě jsem byla vtažena do děje a celou dobu jsem byla v napětí, chvílemi jsem byla dojatá, což se mi často nestává.

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

Předlohu jsem přečetla s velkým sebezapřením a dlouho jsem se odhodlávala ke shlédnutí filmu, který se celkem povedl. Trhák to sice není, ale koukatelné to je, slušné napětí i akce, ale obsazení se moc nepovedlo.

plakát

Vražedné stíny (2022) (TV film) 

Velké zklamání, příšerná, nevěrohodná slátanina, ani herecké obsazení to nezachrání. Vetchý, který hrát umí, tak nehrál dobře. Jednu hvězdičku dávám Donutilovi.

plakát

Stříbrné brusle (2020) 

Byla jsem připravená na červenou knihovnu z Ruska a byla jsem mile překvapená. Citlivě natočené romantické drama s dobrodružstvím tak akorát. Ráda znovu uvidím.