Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (2)

Senna

Senna (2010)

Ayrton Senna byl brazilským závodníkem, stal se trojnásobným mistrem F1 a miláčkem lidí po celém světě. Podle mnohých odborníků nejlepší a nejtalentovanější pilot formule 1, který se kdy narodil. Statusu hrdiny ještě přidala tragická smrt při závodech v Imole 1994. Po 17 letech od doby, co Ayrton Senna zemřel, vznikl dokumentární film o jeho jeho životě. Na filmu o trojnásobném mistru světa formule 1 se podílel producent a scénárista Manish Pandey.

Mr. & Mrs. Bloom

Mr. & Mrs. Bloom (2010) (seriál)

Zábavné akční špionážní drama od uznávaného scénáristy, producenta a režiséra J. J. Abramse (STAR TREK, FRINGE, LOST, ALIAS) a výkonného producenta a scénáristy Joshe Reimse (BROTHERS AND SISTERS, WHAT ABOUT BRIAN) dokazuje, že i nadále je manželství jedním z nejnebezpečnějších partnerství.
Navenek jsou Steven Bloom (Boris Kodjoe) a jeho žena Samantha (Gugu Mbatha-Raw) typickým manželským párem, jenž provozuje malou cateringovou společnost v L. A.. Ve skutečnosti však duo nejlepších špionů, jaké kdy CIA měla, než se do sebe před 5 lety na jedné misi zamilovali a odešli do důchodu. Když je začne jejich dobrý přítel a agent CIA Leo Nash (Carter MacIntyre) přemlouvat, aby se vrátili, ani moc neváhají a vracejí se k původnímu povolání a brzy zjišťují, že možná tento hektický tajný životní styl nabízí přesně ten druh vzrušení a romantiky, který jejich manželství chybí.

Reklama