Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (23)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Přiznávám se bez mučení - teď, chvíli po zkouknutí filmu se i trochu bojím o něm napsat komentář. Jsem kovaná všemi možnými horory, opravdu si troufám říct, že mě hned tak něco nepřekvapí - a popravdě řečeno ani tento film ničím zvlášť moc nepřekvapil - ale já jsem se tak bála!!! Takže vy, co se cinicky usmíváte nad každým novým hororem a říkáte si to samé co já - podívejte se na to a pak mluvte! :-)

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Je pravda, že je to jedno z nejlepších zpracování Kingova díla. Je už vedlejší, že se tak uplně nedrží knihy - naopak tím zvýšil svou atraktivitu, protože ani ti co knihu četli, vlastně neví, jak to celé dopadne .... Ovšem to, že po odvysílání prvních pár dílů stoupl úspěch těchto pár epizodek tvůrcům natolik do hlavy, že se rozhodli natočit další sérii, považuju za průšvih, zbytečnost, marnost .... Poslední díl první série mě vyloženě naštval a vůbec mi nedodal chuť dívat se na sérii další. Nic jsem se nedozvěděla, nemám tušení co se v tom městečku vlastně stalo, za celé ty dva týdny, co je pod kupolí se vlastně vůbec nic nextalo! Měli zůstat u jedné série. Na konci posledního dílu nechat maximálně jeden otazník a tím s hrdostí skončit .... ale oni řekli ne, budou se v té slotě neurčitosti a zdlouhavé nudy plácat dál... Dvě hvězdy opravdu jen kvůli Kingovi a docela hezkému vizuelnímu zpracování ... příběh dostal na prdel a ač je Under the dome moje nejmíň oblíbená kniha od tohoto autora, tak si ji raději znova přečtu, než abych se znovu podívala na tento seriál - nebo nedejbože sledovala druhou sérii ...

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Neměla bych správně hodnotit, protože jsem viděla jen půl pilotu. Ale víc jsem opravdu nezvládla - nešlo to. Je to opravdu hodně hloupé, nedotažené, špatně zahrané, zpracování postapokalyptického světa je skoro až trapné, směšné .... kurňa škoda toho

plakát

Žena v černém (2012) 

Jsem hororový fajnšmekr, proto už mě asi máloco překvapí. Dávám čtyři hvězdy hlavně za to, že je to po hodně dlouhé době film, u kterého jsem se opravdu bála a na jednu noc proběhl i tuning ložnice abych vůbec dokázala usnout. Daniel příjemně překvapil ( ač je na tuto roli opravdu příliš mladý) a moc mu přeju ať se mu povede z toho Harryho dostat - nakročeno má dobře. Scénáristicky neproběhlo žádné překvapení - naopak zklamání - i s tímto provařeným tématem si šlo trochu víc pohrát a filmu přidat klidně ještě půl hodiny a dořešit pár detailů. Hezky se na to dívalo - atmosféra perfektní, ale kuwa chlapi odflákli jste to ...

plakát

Cindy (1984) 

Mno jo Cindy :-) ... jak já tehdy toho prince s odulými rty milovala a jí záviděla! Nevím přesně, kdy se film dostal k nám - mohlo mi být mezi pěti až deseti lety a já to tehdy považovala za vzor romantiky. Ani hříšňák Cindy nepřekonal. Krásná pohádka nad kterou malá děvčátka vzdychají blahem. Nebudu hodnotit, jak na mě film působí teď - nebylo by to k němu fér :-)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Je mi líto, ale takto zbytečně vyplácaný potenciál jsem už hodně dlouho neviděla. Skvělá myšlenka utopená do nudné frašky. Škoda Dvě hvězdy pouze za nápad.

plakát

V peřině (2011) 

A jděte všichni do háje s chytrejma řečma pseudokritiků. Mě se to líbilo moc, oddechovka, která mi vlila do žil nějaký zvláštní šťastný hormon. Je to příjemný pokoukáníčko, krásně to vypadá, je to vtipný, milý ... a tak vůbec :-)

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Ono to zas tak báááječný není. Občas trochu přitažený za vlasy, občas úloha pro školáka .... Ale já ho prostě miluju!

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Mě to bavilo, byla to celkem sranda a dokonalý relax. U tohoto opravdu nemusíte přemýšlet :-) byly by ovšem tři hvězdy, kdyby hlavní představitelka nebyla tak šíleně nesympatické, afektované stvoření.

plakát

To (1990) (TV film) 

Pokud opravdu chcete aby vás tento film aspoň trochu bavil,tak doporučuju následující - podívat se na něj jako dítě, pak být několik let k smrti vystrašený při každým pohledu na klauna nebo kanál, pak ještě pár let počkat ( mě to trvalo přes dvacet let) než seberete odvahu přečíst si knižní předlohu a potom se na to podívat znova. Díky čerstvému dojmu z knihy vás to snad trochu bavit bude. Jakoukoliv jinou kombinaci knihy a sledování filmu doporučit nemohu, protože hrozí, že film po půl hodině vypnete. Co musím ale poznamenat, že Tim Curry byl naprosto geniální. Tři hvězdy dávám jen kvůli tomu, že jsem nevyléčitelný fanoušek S. Kinga a hlavně díky velmi silným pocitům, které ve mě tento film zanechal po tak dlouhou dobu.