Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Thriller
  • Komedie
  • Akční

Obsahy (26)

Vymítání Rolanda Doea

Vymítání Rolanda Doea (2020) (TV film)

Vymítač ďábla děsí diváky od roku 1973, ale jen málokdo ví, že příběh je pravdivý. Vyšetřovatelé poprvé v televizi odhalují šokující tajemství skutečného exorcismu třináctiletého chlapce, který inspiroval ikonický horor.

Sabrina

Sabrina (2018)

Maira (Luna Maya) žije šťastně s Aidenem (Christian Sugiono), výrobcem panenek a majitelem hračkářské společnosti. Vanya (Richelle Georgette Skornicki), jejich adoptivní dcera a Aidenova neteř, se však stále potýká se ztrátou své matky. Poté, co jejich osamocená neteř Vanya začne hrát hru „Charlieho tužka“, aby vyvolala svou zesnulou matku, se začnou dít divné věci. Aiden a Maira začnou být terorizováni panenkou Sabrina. Co se děje s panenkou a co chce?

The Believer

The Believer (2021)

Lucas (Aidan Bristow) je jaderný vědec bez práce, který bojuje s napětím ve svém manželství poté, co jeho manželka Violet (Sophie Kargman) záhadně ukončí své těhotenství bez jeho souhlasu. Jak se Lucasovo fyzické zdraví začíná nevysvětlitelně zhoršovat, Violetino chování je čím dál bizarnější, a tak hledá pomoc u svého terapeuta Dr. Benedikta (Billy Zane). Vyčerpaný hledáním zaměstnání se v domácnosti začnou objevovat podivné události a jeho zdravotní stav se postupně zhoršuje. Benedikt doporučuje, aby vyzkoušeli alternativní terapii, ale to vše jen poškozuje jejich vztah. Lucas zpochybňuje účinnost Benedikta, protože jeho sevření reality začíná slábnout. Violetino podvodné chování vzbuzuje jeho stále se prohlubující podezření a po návštěvě dvou záhadných hostů se její zákeřné chování stává znepokojivě všudypřítomným. Lucasův hněv a frustrace se promění ve strach, když odhalí zlověstné úmysly Violet. Lucas se marně snaží uniknout zlé síti, kterou roztočila, ale než zjistí pravdu, už může být pozdě.

The Heiress

The Heiress (2021)

Clare (Candis Nergaard) a Anna (Jayne Wisener) jsou oddané sestry, které žijí společně. Clare trpí záchvaty a Anna se o Clare stará mezi časem v práci a viděním svého přítele. Když však Clare začne v domě vidět strašidelné vize, Anna má potíže jí uvěřit. Jak se vize zhoršují, testují Clarein rozum, až jedné noci omylem zaútočí na Annu – věří, že je jedním z duchů. Clare je hospitalizována, ale vize ji stále pronásledují. Ale Clare nikdy nebyla tím pravým terčem. Clare nyní musí zjistit, jak chránit svou sestru, zatímco je zavřená v zabezpečeném psychiatrickém zařízení.

The Block Island Sound

The Block Island Sound (2020)

Něco se skrývá u pobřeží Block Islandu a tiše ovlivňuje chování rybáře Toma Lynche. Poté, co utrpěl řadu násilných výbuchů, nevědomky vystavuje rodinu vážnému nebezpečí.

The Seventh Day

The Seventh Day (2021)

Renomovaný a uznávaný exorcista se spojí s nováčkovským knězem na svém prvním tréninkovém dni. Když se kněz ponoří hlouběji do pekla na Zemi, tak hranice mezi dobrem a zlem se stírají a objevují se jejich vlastní démoni.

Spirits in the Dark

Spirits in the Dark (2019)

Když osamělý vdovec objeví na svém počítači záhadné video, zjistí, že ho lákají do opuštěného města. Brzy se ale ukáže, že město není úplně opuštěné, ale obsazené tajemnou a ohrožující entitou jakéhokoli druhu.

Shortcut - Non tutte le strade portano a casa

Shortcut - Non tutte le strade portano a casa (2020)

Skupina pěti dospívajících spolužáků jede autobusem, který jede zkratkou, pustou cestou ve volné přírodě. A když jedou touto cestou, tak jsou uvězněni uvnitř jejich školního autobusu poté, co na silnici vtrhne tajemné stvoření. Čas běží a každou minutu se snižuje jejich šance na přežití, proti stále sílícím hrozbám této neznámé entity.

Son

Son (2021)

Když matka jako dítě utekla z kultu, musí čelit své minulosti, když její zlověstní členové vniknou do jejího domu a pokusí se ukrást jejího osmiletého syna Davida. Nyní jsou dva na útěku, pronásledováni detektivem, který je odhodlán oba zachránit. Od jeho přerušeného únosu se u Davida něco změnilo a chlapec podlehl záhadné nemoci. V návaznosti na své mateřské instinkty, aby ho zachránila, se jeho matka dopouští nevýslovných činů, které ho udrží naživu, ale bitvu prohrává. Brzy se musí rozhodnout, jak daleko je ochotna zajít, aby svého syna zachránila.

Fear of Rain

Fear of Rain (2021)

Dívka žijící se schizofrenií bojuje s děsivými halucinacemi, když začíná mít podezření, že její soused unesl dítě. Jedinou osobou, která jí věří, je Caleb – chlapec, o kterém si ani není jistá, zda je skutečný.

Sator

Sator (2019)

Na samotě v pustém lese se nachází jedna rodina, jejíž členové slýchají hlasy. Rodinu pozoruje Sator, nadpřirozená entita, která se je pokouší získat.

Pach krve

Pach krve (2021)

Jen a skupina přátel se vydají na túru po Appalachian Trail. Přes varování, aby se drželi stezky, se turisté vydají z cesty a příjdou do země obývané nadací The Foundation, skrytou komunitou obyvatel hor, kteří žijí v horách stovky let a používají smrtící prostředky k ochraně svého způsobu života.

Butchers

Butchers (2020)

Butchers je kanadský hororový film o skupině uvízlých přátel, kteří musí bojovat o přežití při útocích brutálních bratrů v hlubokých lesech Ameriky.

Keullojet

Keullojet (2020)

Po přestěhování do nového domu začne mladá dívka projevovat podivné a rušivé chování, dokud jednoho dne nezmizí za skříní. Zatímco zdevastovaný otec nemá ponětí o zmizení své dcery, objeví se exorcista, který mu pomůže.

Castle Freak

Castle Freak (2020)

Poté, co je trvale oslepena v tragické autonehodě, Rebecca (Clair Catherine) obdrží některé bizarní zprávy – její dlouholetá ztracená matka nedávno zemřela, opustila její rodinný hrad ve venkovské Albánii. A tak cestuje za majetkem se skupinou přátel. Rebecca doufá, že to bude příležitost, aby se znovu propojila s minulostí, o které nikdy nevěděla. Když se začnou objevovat tajemné události a její přátelé začínají umírat, Rebecca musí rozluštit tajemství historie její rodiny, než bude příliš pozdě.

Nightshift

Nightshift (2020)

Nightshift je příběh Jessie, která pracuje přesčas ve své práci v márnici nemocnice. Ve službě je déle než 20 hodin, ale obrovská bouře způsobila, že uvízla v márnici. Jessie je v této práci nová, první den – pracovala jako asistentka patologa a její šéf, podivný, ale filozofický Dr. Alex, jí dělá společnost. Když se u mrtvých začaly projevovat známky vzkříšení, pozná, že tato směna bude něco víc, než si kdy myslela.

Svatá Maud

Svatá Maud (2019)

Film sleduje zbožnou zdravotní sestru, která je nebezpečně posedlá záchranou duše svého umírajícího pacienta. Vroucí víra Maud (Morfydd Clark) rychle vzbudila obsedantní přesvědčení, že musí zachránit duši svého sboru před věčným zatracením – bez ohledu na cenu. Spisovatelka a režisérka Rose Glass divoce láká diváky do této narušené psychiky a ustavičně připravuje svůj opravdový deník venkovské sestry na zneklidňující a nakonec šokující trajektorii. Morfydd Clark vykresluje svatou Maud s intenzivním stoicismem, který je v rozporu s znepokojivou zranitelností, protože Maud zoufale bojuje za rozhřešení a solidaritu od svého rozhořčeného pacienta. Glass něžně zachycuje tento vztah empatickým pohledem, který nejprve vychází z éterické snové atmosféry – ale není to dlouho předtím, než Maudova dogmatická upřímnost podnítí nezvratné tření, které její mysl roztočí v dusivý soutok plíživých pochybností a paranoie. Když Glass utahuje šrouby svého pomýleného mučedníka, předvádějící náboženské hrůzy, jako je Vymítač ďábla Williama Friedkina,snaží se dobře kývnout, což dále přispívá ke stále více děsivé malátnosti filmu. A když se tato zákeřná horečka klimaticky zlomí, důsledky jsou stejně zničující a děsivé.

The Cleansing Hour

The Cleansing Hour (2019)

Kamarádi Drew (Kyle Gallner) a Max (Ryan Guzman) pravidelně živě vysílají rituál exorcismu. Ve skutečnosti je ale každá jejich show podvodem. Když ale na jednom z jejich vysílání narazí na skutečného démona, zjistí, že exorcismus fatálně podcenili, a aby toho nebylo málo – posedlou obětí je Drewova snoubenka Lane (Alix Angelis). Před rychle rostoucím publikem démon Maxe podrobuje řadě násilných a ponižujících výzev, jež ho měly potrestat za jeho online šarády. Mezitím ve snaze zachránit lásku svého života Drew zjistí, že zlověstný motiv démona není jen o pomstě, ale také o odhalení temných tajemství, která před sebou skrývali Max a Lane. Když zbývají pouze hodiny do představení, je otázkou času až se buď odhalí pravda, nebo je démon donutí setkat se s jejich tvůrcem.

Caged

Caged (2021)

Film vypráví o bohatém afroamerickým psychiatrovi, který je poslán do federálního vězení poté, co byl shledán vinným z vraždy své manželky, a poté poslán do samovazby – oběti systémového rasismu. Izolovaný a bojující za odvolání pomalu sestupuje do šílenství, tlačen do svého bodu zlomu zneužívajícím ženským strážným peklem, ohnutým na její vlastní formu spravedlnosti. Pronásledován vnitřními démony a jeho mrtvou manželkou zpochybňuje svou vlastní nevinnost a zdravý rozum, takže si našel čas v nikdy nekončící noční můře.

House of the Witch

House of the Witch (2017) (TV film)

Skupina středoškolských dětí se vydala hrát halloweenský žert v opuštěném domě, ale jakmile vstoupí, stanou se oběťmi démonické čarodějnice, která na ně zapálila svůj hněv.

Reklama