Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Pohádka
  • Dokumentární

Recenze (21)

plakát

Mikýřova hysteorie českých dějin (2024) (pořad) 

Abych odpověděl lidem na Instagramu, tak ne, český divák na tohle už při pohledu na ostatní recenze opravdu připravený není :D Za mě zatím super!

plakát

Báječná léta pod psa (1997) 

Vidět tento film v televizi třikrát za rok je jako skákat bungee jumping s depresí. Pokaždé když vás to čeká, tak jen doufáte, že to lano rupne a bude konec. Co mě na celém filmu bavilo asi nejvíc bylo promítání Spalovače mrtvol a jak zde nějaký kolega již zmiňoval, tak občas dobrý kozy.

plakát

L. H. (2013) (studentský film) 

Klenot české kinematografie! Hluboký lore, emotivní momenty, divák se velmi jednoduše a hluboce dokáže vcítit do děje, necenzurovaná erotika a založenost velmi známých hlavních protagonistů tvoří velmi hodnotný snímek. Pamětníkům z VŠE Praha zajisté ukápla slza. Snímek obsahuje spoust plot twistů, ale nechci spoilovat nabitý děj. Film doporučuji všem co hledají zpestření například na večer s partnerem.

plakát

Mars útočí! (1996) 

Pokud si chcete rejpnout do ještě nezahojené rány po rozchodu s vaší polovičkou a chcete si připomenout jaký váš vztah byl, tak vám tento film zcela doporučuji, je totiž z velké části založený na přetvářce. Z filmu přímo srší sci-fi a  přehnaná americká komedie 90. let, která mu přidává nádech frašky. Na filmu vás zcela jistě zaujme jeho určitá morbidnost, velmi specifický humor a ,,nečekané" zápletky. Specifický humor se tady projevuje zejména na mimozemšťanech, kteří jsou na to že je film z roku 1996 až překvapivě dobře naanimovaní. Jako seriózní sci-fi film sice nijak extra nepůsobí, ale jako úlet na jeden večer perfektní!

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

Cítíte tu bolest? Ano, správně, to cítíte bolest účastníků této soutěže. Pokud vám jako Japonci v 80. letech už nebyl život milý nebo jste si jenom potřebovali pořádně namastit kapsu, tak jste se mohli přihlásit právě do této soutěže. Pokud vám nenaklepali řízky už v první disciplíně, tak vám v těch dalších udělali z páteře druhou Irohazaku. Asi každé české dítě narozené mezi lety 2000 - 2005 si tuto show užívalo plnými doušky, joo to jsme my Češi, cizí utrpení = nejlepší utrpení!

plakát

Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (1972) (seriál) 

Sci-fi našeho dětství, kdo v životě neměl crush na kypré tvary Týny nebo na Pepův nos, tak neměl život. Autorům zcela jistě nechyběla představivost (která byla pravděpodobně podpořena i různými látkami), a tak se zde můžeme setkat s různými pestrobarevnými mimozemskými planetami a jejich obyvateli. Akorát škoda těch zmatečných přechodů mezi scénami, v jedné scéně je Vlaďa tam, ve druhé je i s psem Zorem zase úplně někde jinde. Super nostalgie!

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) odpad!

Těžkotonážní Mařenka s půltunovým ovarem Honzíkem si řekli, že se přihlásí do televize, aby si vydělali nějaké ty fajn lowe na nájem a krmení svých 10 snědých hladových nehod. Přiserou se tak do Výměny manželek, kde se setkají s druhou rodinkou, mladým sojovým párem teenagerů, jemž se v 9. třídě taky stala nehoda a tak museli zůstat spolu. Sotva se rodinky potkaj, tak ze sebe málem sedřou kůži, prožijou 3 orgie a udobří se pod dohodou, že si pánové prohodí ženušky na týden. Totálně nenascriptovaný týden plyne jako voda, rodinkám se daří dobře, jenom sem tam nějaká vražda a genocida. Tak se všichni na konci týdne sejdou v slzách, naposledy si dají přes hubu a navždy se rozloučí. Ano, v takovém duchu se nese každá epizoda, jestli to za těch 16 let zasírání vysílacího času stojí je už diskutabilní.

plakát

Lucy (2014) 

Až se někdy budete cítit bezcenně, tak si vzpomeňte, že někdo natočil film o tom, jaký to je používat mozek.

plakát

Kozí příběh se sýrem (2012) 

Je to jen dojení už podojené krávy (Nebo snad kozy nebo dokonce koz?) nebo je to doladěné pokračování předešlé pohádky? Snad všechno se na rozdíl od ,,jedničky" zlepšilo a příběh konečně silou vůle nějak drží při sobě. Animace a celkové grafické zpracování se výrazně zlepšilo a scénář se v rámci zlepšil taky, takže si tu 1 hvězdu navíc oproti ,,jedničce" zaslouží.