Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Megažralok vs. obří chobotnice (2009) 

...tak nevím no, ale v zásadě tu souhlasím se všemi komentáři co jsem si tak nějak projel očima a asi doplním jen mé postřehy nad kterými mi rozum jen stál:))) Tak hned na začátku, kde se uvolní obě bestie z kontinentálního ledovce tvořeného sladkou vodou vzniklého na souši, hned se rozmrazili během sekundy:) dále žralok vs letadlo, žralok vs válečná loď, kde jim zprávy o žraloku podává borec na palubě s dalekohledem a řve bez vysílačky a oni ho dole v podpalubí slyší a přikáží palbu z děl směrem plavby lodi, ikdyž žralok připlouvá z boku a je 500 yardů daleko...řekl bych, že minimální dostřel děl bude delší..., dále smeč chobotnice na stíhačku, rychlost žraloka - rychlejší jak stíhačka:), jo a taky jak vyráběli ten feromon myslím, že souprava malého chemika je kvalitnější než ty mikroskopy co tam měli:) a na závěr ten promakaný boj Megažraloka vs. obří chobotnice, který byl vlastně o jednom záběru, který byl pártkrát zrcadlově otočený, nebo jen zvětšený a kratší záběr z něj vložený v jiném pořadí:)))) a ještě na začátku jsem zapomněl jak našli ten zub ve velrybě....jen ty zuby měl větší jak ona a předpokládám, že by ji asi nehryzal, ale rovnou polkl:))))

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

V kině jsem měl pocit, že cestuji časem a je mi opět dvanáct a koukám na akční novinku v televizi po 22 hodině. Už první seznámení s Postradatelnými u Somálského pobřeží a Dolf Lungren a jeho varovný výstřel:) Jako jeho postava super překvapení- Dolf feťák! A hlavně nejvíc mazec vtipná scéna Slalone x Švarcenegr x Vilis... to je fakt mazec - klipový rychlý střih a ty hlášky a legrace z rivality mezi sebou a kariérou ( "to co jsem shodil, ty jsi přibral" a pak "o co mu jde? chce se stát prezidentem"), prostě betl mezi nimi. A hlavně Miky Růrk, nejvíc emocí v celém filmu, třásl se mu hlas dojetím, jak vzpomínal jak se opil SLIVOVICÍ:)Džet Li a jeho mindráky... ...tento film není o emocích, ale o charakterech a ty kurva jedou...!!! A hlavně ty hlášky...to je legendární..."co to říkal? že jsme mrtví s přízvukem" nebo Dolf na Džeta když se mlátili..."co nosíš za boty? trojky? tak si kopni":) Právě jsem došel a chci to vidět znovu!!!

plakát

Můj učitel Ibrahim (2003) 

Mi se to také moc líbilo. Hlavně ta pestrost a také nápis na skle obuvnictví BATA:)

plakát

Zvíře (2001) 

Chvílemi jsem se dusil smíchy a hlavně se mi líbil konec, jako taková třešnička na dortu oplata za Malého Nickyho. Takže Grindhaus není až tak originální:)

plakát

Bestiář (2007) 

Mě se to líbilo a i díky tomu, že se natáčelo na místech, kde se točili Byli jednou dva písaři:)

plakát

The Big Empty (2005) 

Super film. Dlouho jsem neviděl něco tolik poetického:) Ať žijí lavstory!!!

plakát

Terror Firmer (1999) odpad!

Všichni víme, že je to odpad, ale super film!!!

plakát

The Amputee (1974) 

Nehodnotím... ale je to zajímavá podívaná. Je to něco jako v dnešní době takové ty veselé a zlepšující náladu filmečnky na netu. Vlastně je to takový předchůdce morbidnosti...ale to asi ne, že jak již víme, každá vteřina Lynchova filmu něco symbolizuje a tohle asi také, napadá mě jen nějaké vnitřní drama v člověku...

plakát

Babička (1970) 

Jako, vždy když se na tohle dívám, jsem tolik dojatý a na konci tak smutný, jako by to byla má vlastní babička:) Tenhle film patří díky tomu, že se v něm nemluví k dobře srozumitelným filmům pro kohokoliv, něco jako náš Krteček, vlastně toho mají oba dost společného:)

plakát

Inland Empire (2006) 

Takže, dobrý den...než začnu, rád bych upozornil, že tohle nehodlám hodnotit hvězdičkami...nejsem si totiž jist kolik jich dát... Tento film nehodnotím nijak záporně...jsem pro experimentování s médiem a všichni, co kdy sledovali jeho fylmy musejí přiznat, že to je to co ho dělá velkým režisérem. Nicnémě, nejsem si jist kam se Lynch posunul, jestli se vyvynul dál nebo jestli udělal krok špatným směrem. Jako film, to na mě nepůsobí dobře...kamera a složitost vyprávěcího stylu je bez jeho komentáře k tomu asi jen těžko stravitelná. Jak jsem tu četl v komentáři u někoho jiného .... souhlasím s tím, že tu si Lynch nechal prostor na to na co se ve všech předchozích dílech jen připravoval a tu se jak se říká vyřádil. Tohle chtěl dělat asi dlouho, si myslím. Celkový názor a shrnutí je takovéto: Tomuto filmu fandím jako nadšenec pro film, jako divákovi se mi ale nelíbil. Ale jestli se líbil třeba i jenom tvůrci, tak to mělo cenu ho natočit. Hodnocení se vzdávám, neb je na světě jediný člověk, který tohle může hodnotně ohodnotit a to Lynch. A jen tak pro zajímavost s tím, jak tu píšete kdo se na to jak díval.. já to viděl vcelku bez přestávky:)