Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film. Tedy spíše "film". Herecké výkony jsou na úrovni přetvařování bezdomovců, že oni neukradli tu tašku s chlebem, vodkou, pivem, ovocem, televizí, pračkou a autem. Lorenzo Lamas musí za sebou mít hodně plastik a ty vlasy určitě nejsou jeho. Jediná "koukatelná" je Deborah Gibson, která však nepředvede své vnady tolik jako svůj velký nos (škoda!!!). Geniální je však zápletka, která zahazuje všechno dosud viděné a odvaha tvůrců z Asylumu je neskutečná. Že natočí brak věděli, ale látku si vybrali vcelku zajímavou (odvážnou a dostatečně uhozenou). Naštěstí pro ně nejen triky, ale snad všechno ve filmu je na tragické úrovni. Žralok, co sestřelí letadlo za letu nebo chobotnice, co si hraje s ponorkami ... ne nebudu nic říkat. Tohle se na jednu stranu musí vidět, aby jste "pochopili" a na druhou vám musím říct nekoukejte na to, protože je to zahozená hodina a půl života, bez výsledku. Pokud by tohle někdo prohlásil za komedii, hodnocení by bylo tak 2-3x větší:)). ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

WOW! Just WOW! Představte si žraloka s třímetrovými zoubky co loví 10 kilomentrů nad hladinou dopravní letadla a plave rychlejc než tryskáče :-) A taky rád žere mosty. No, když mu to chutná… A na druhý polokouli řádí chobotnička, ze který by bylo opravdu hodně sushi. Žádný konvenční zbraně je nedokážou zničit a škody jsou obrovský, takže jediným řešením je použít proti nim feromony a domluvit těm dvěma nadržencům vášnivý rande, který započali před 18 miliony let, kdy během něj zamrzli v ledu. EPIC ROFL ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Nejlacinější možná zábava, která ke dnu klesá nejen dějem, ale i kvalitou. Samozřejmě jsem se obrnil tolerancí díky ohlasům těch, co tento "snímek" viděli a nakonec to tak hrozné nebylo, dokonce jsem se i dost nasmál. Japončík jim asi přivezl nějaké asijské halucinogeny, protože ať jsem se díval, jak jsem se díval, tak na tom obrázku, nad kterým se rozplývali jsem viděl jen černý fleky a základnu hlídající vojáci s brýlemi od Gucciho taky zaslouží úsměv. Velice špatné triky a dialogy, nad kterými se dá jen kroutit hlavou by se daly přehlédnout, avšak ke konci mě štvalo, že mnoho záběrů divák dostane příležitost prohlédnout si minimálně desetkrát. Ale sečteno podrtženo, jako déčková zábava obříci pobaví a na rozdíl od nadprůměrných filmů, tento alespoň utkví v paměti díky šíleným scénám, na žraloka skákajícího stovky metrů vysoko jen tak nezapomenu . A mimochodem pro ty, co nevěří, že mohli zamrznout při zápase - důkaz, že film je pravdivý!!! 40% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

4.12.2010 ~ Asylum zklamali :( Většina jejich filmů je tak trapných, až jsou zábavné ve své blbosti. Megažralok vs. obří chobotnice splňuje všechno, bohužel až na tu zábavnost. Zůstává jen trapná pachuť. ~ Zábavné úděsnosti Megapirani tohle nesahá ani po špínu pod nehty. Tohle je už jenom debilní. ~ Vojenský pilot s brýlemi z trhu létající ve vypůjčené helikoptéře kdesi u polárního kruhu je na tajné misi za vypuštěním nějakého tajného sonaru. Ve stejnou chvíli na stejném místě je ve své malé ponorce sličná vědkyně zkoumající tání ledovců a pohyb velryb. Armádní sonar ale trochu zahází s ponorkou a okolím a při té příležitosti se odlomí velký kus ledovce. Během pár vteřin je venku Megalodon a nějaká prehistorická obří chobotnice. Zvířátka nejsou vůbec zmrzlá, okamžitě po vyloupnutí se z ledu čile plavou vstříc potravě. A v mořích pak potápí ponorky a lodě a letadla(!!!) a tak. ~ Vědkyně si vezme na pomoc bývalého mariňáka a paleontologa a ještě se k tomu připlete nějaký Japončík, co se do vědkyně šíleně zamiluje podle scénáře během deseti vteřin a tak. Trojice je posléze vyzvána armádou k pomoci za zničením těchto dvou prehistorických zrůd a nakonec to zcela nečekaně dobře dopadne. ~ Dialogy imbecilitou nešetří, zato se šetřilo na rozpočtu, protože efekty jsou ještě horší než u Pirani. Většinu rozpočtu asi shrábl Lorenzo Lamas, který zde nadále rozvíjí svoji kariéru totálně brakového herce. I ostatní postavy má na svědomí armáda tupoňů, co se k filmu dostali slibem teplé večeře. Neumí to hrát, neumí to mluvit, scénář pitomý, efekty nulové, brakové nápady žádné. V příštím prehistorickém sci-fi z díly Asylumu se tak můžeme těšit na Megažraloka, který si to rozdá s Krokosaurem. Snad to bude alespoň stejně vtipně ubohé jako Piraňa a ne jen ubohé, jako první bitva Megažraloka. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)

Reklama

Reklama