Reklama

Reklama

Black Water: Abyss

  • Nový Zéland Black Water: Abyss (více)
Trailer 1

Dva páry vyrazí na výlet do australské džungle, aby prozkoumali dosud lidstvem nedotčenou, hlubokou jeskyni, objevenou jejich kamarádem, který se do této tajemné šachty vydává s nimi. Když se všichni spustí dolů, začíná dobrodružství. Ne však takové, jaké si myslíte. Venku totiž začne obrovská bouře a jeskyni zaplaví voda. To ale není to nejhorší, skupina totiž po chvíli zjišťuje, že ve vodě něco je. Něco děsivého a nebezpečného... (Matared)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S natural horory (i s těmi nejmizernějšími) jsem vyrostl a přestože se jim teď už vyhýbám obloukem, semtam si to sama nálada žádá si odpočinout u něčeho až v takovéto míře nenáročného. Dávnou Krvavou lagunu jsem odzíval a řadil jsem ji i daleko za sequely Anakondy, ale její nově příchozí dvojka (dokonce stejný rejža) mně jako klaustrofobikovi v pár momentech naháněla hrůzu a nebýt odfláknutých útočných scén, tak by mi tenhle australský survival vůbec nevadil. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia piatich dobrodruhov sa vydáva preskúmať systém podzemných chodieb. Podarí sa im objaviť nádhernú jaskyňu, ale kvôli prietrži mračien zostávajú uväznení pod zemou. A nie sú sami. - Režisér parádneho The Reef sa po dlhšej prestávke vracia s ďalším Animal Horror kúskom a opäť prináša krvavú zábavu. Scenár samozrejme netreba komentovať, pretože ten je u všetkých filmov tohto ranku totožný, ale za zmienku určite stojí slušná práca s aligátorom, ktorý sa na rozdiel od digitálneho nepodarku v mainstreamovom Crawl drží v úzadí, a keď už udrie, tak to stojí za to a scéna je nastrihaná tak, že to nepôsobí trápne, aj keď vždy na obeť zaútočí rovnakým spôsobom. Ako letné osvieženie to svoju úlohu splní ideálne a páči sa mi, že sa režisér vo svojich hororoch drží väčšinou podobnej tematiky. + herečka z The Loved Ones a The Meg ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Režisér zatraceně nedoceněného The Reef který osobně považuju za možná nejlepší žraločí film hned za kultovními Čelistmi si sice vybral trochu slabší chvilku, ale že by si film zasloužil 47%, to teda ani omylem. Atmosféra v jeskyni je slušná, krokodýl dokáže nepříjemně vybafnout, herci v pohodě, smrti slušný a stopáž přiměřená. Velkou díru v žánru film sice neudělá, ale pro nadšence do animal hororů je film příjemnou jednohubkou na sobotní večer. Takovýhle mizerný hodnocení si nechte pro televizní SyFy píčoviny. Pohodová jednohubka.59%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dá sa kvitovať, že to v jaskyni vyzerá dosť autenticky, rozumej v podstate nič nevidíme, len zmes tmavých farieb so zelenou. Lenže filmy v podzemí sú tu od toho, aby vytvárali aj nejakú atmosféru, čomu treba prispôsobiť aj určitú štylizáciu. Postavy riešia hádajte čo, no niečo v zmysle kto čaká dieťa a s kým. Finále je síce fajn a odohráva sa niekde inde, ako by ste očakávali, avšak predchádza mu scéna, z ktorej priamo kričí blbosť preživších postáv. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička pěti lidí se vydá na průzkum zapadlé jeskyně, která by mohla znamenat profit coby turistická atrakce. Jenže v tu nejnevhodnější dobu se spustí bouře, voda stoupá a navíc se záhy ukáže, že komplex slouží jako obývák nebezpečné potvory. Klišé by nevadilo, protože to je průvodním znakem většiny podobně laděných filmů. Totéž se bohužel dá říct i o kameře, která se pravidelně plaší, když dojde na akci. Tady to navíc "podpořily" lampy, které výletníci překvapivě zapomněli nabít. A je to škoda, protože těch několik jasných záblesků, kdy se predátor ukázal, stálo za to. Na druhou stranu zvuková stránka zaslouží jedničku a poslouchat svačící mrchu mělo něco do sebe. Fajn byla i atmosféra jeskyně a konečně mi to sedlo i herecky, což mě upřímně řečeno docela překvapilo. Zbytečné mi přišlo řešení osobních problémů a rozesmál mě konec, ale nemůžu říct, že by celkový dojem pokazil. Slušná jednohubka. 60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama