Reklama

Reklama

Mega Shark vs. Mecha Shark

  • USA Mega Shark vs. Mecha Shark
Trailer

Remorkér táhnoucí za sebou obrovskou ledovou kru vplul do přístavu v egyptské Alexandrii, ale kra se náhle rozlomí a ze spánku probudí děsivou kreaturu. Megažralok se okamžitě pustí do práce a začne tyranizovat plavidla v širokém okolí. Některé země kvůli němu uzavřou své přístavy a zakáží rybolov, což negativně ovlivní světovou ekonomiku. Spojené národy jednají o vyvinutí zbraně, schopné žraloka zničit. Je zkonstruován prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka, kterou spustí na vodu v Pearl Harbor. Megažralok je lokalizován a po neúspěšných soubojích dojde až na pobřeží Sydney k poslední bitvě, která rozhodne nejen o osudu města, ale i celého lidstva, protože žraločí ponorky jsou posledními prostředky, které mohou  Megažraloka zastavit. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že na žraločích filmech od společnosti Asylum je nejlepší jejich obal a ani tenhle kousek není výjimkou... Takže tradičně špatný film, se špatnými herci, debilním scénářem a mizernými triky... Klasiky zamrzí naprostá absence humoru nebo odlehčení... Sečteno, podtrženo, sledovat tenhle film je naprostá ztráta času... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série Mega Shark filmov od „obľúbeného“ štúdia Asylum, kde sa opäť raz objaví starý, dobrý, zvedavý žralok Megalodon. V tomto prípade sa však ľudia už zrejme poučili z predchádzajúcich skúseností a sú na neho pripravení veľkým mechanickým žralokom, ktorý sa s ním púšťa do boja. Typický Asylum film; priblblý námet, srandovní herci, úsmevné triky, trochu zábavy, no zbytočne veľa nudy a stereotypu. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal předchozímu dílu rating STUNZ2, tak tohle musí mít minimálně STUNZ100 ! Tohle už fakt není možný! Na začátku Mega shark svým ocasem vyrazí jednu loď z vody, která se změní v letadlo na letecké lince Port of Alexandria - Rachefova pyramida, wtfffffff??? Děj nekomentuji, jinak bych dnes nepřetržitě zvracel, mechanický žralok na robotických pásech - větší vymaštěnost jsem snad neviděl, néé, pozor, néé, jdou na mě zvratky, bože už to začíná, uuuuubléééé... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod se vyrojí Megalodon v alexandrijském přístavu a odrazí jednu loď až daleko do pouště k pyramidám, která usekne Sfinze hlavu. Dále ještě zvládne zpracovávat střely jako kopačák a odrážet je zpátky na bitevní ponorky či lodě. Sežeře celou loď jedním chramstnutím. Umí vyskočit na operu v Sydney a dokonce vyskočí až k letícímu boeingu v tisících metrech nad mořem. A ten kovovej ještě k tomu se umí projíždět na souši po městech. Je to ujeté stejně jako Žraločí tornádo, jen o něco málo akční. O to jsou tu hezčí ženský, Elisabeth Röhm v hlavní roli a Deborah Gibson ve vedlejší. [240. hodnocení, 34. komentář, 17%, 179. nejhorší film] ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu nedalo, snad na pětkrát než jsem to dokoukal a to jsem to i občas postrčil. Něco tak blbýho se jen tak nevidí, to nemá hlavu ani patu. Herecký výkony jsou tak zoufalý až to bolí. A děj ten byl snad výtvorem malého děcka. Robotický žralok co jede na pásech po Sydney a ničí a masakruje (nějak mě to přípomínalo našeho Golema ) doufám, že tohle už byl konec podobných hovadin o žralocích. Teď by mohli pro změnu zkusit pavouky, ty vypadají aspoň děsivě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Austrálii, všetky autá jazdia po zlej strane. V Austrálii sa totiž jazdí vľavo. (beso74)
  • Hneď na začiatku, pri úvodných titulkoch, je letecký pohľad na Alexandriu v Egypte. V skutočnosti je to však San Francisco. Medzi budovami si je možné všimnúť štadión AT&T Park a mrakodrap Transamerická pyramída. (beso74)

Reklama

Reklama