Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Stejná nostalgie jako u jedničky, jenže Aligátor skoro nevylezl na ulici a když jo, byl záběr vždycky jen na bok čelisti nebo na ocas (scény s ocasem furt dokola mě neskutečně štvaly). Takže ani nešlo poznat, jak byl veliký. To v jedničce se pěkně procházel mezi autama. No a ten vůdce lovců aligátorů byl příšerný chlápek. 50% ()

MindTuber odpad!

všechny recenze uživatele

Kéž by byl do odpadu spláchnut tento film i s aligátorem. Jde o typický papundeklový horor ve smyslu chatrného scénáře, hereckých výkonů i efektů. Tohle je skvělý film, když ho chytnete uprostřed úklidu na nějaké televizní stanici a necháte ho jako pozadí, které stejně přehlušuje zvuk vysavače. Občas se mrknete a zasmějete, ale nemáte ve výsledku ten pocit, že jste poslali hodinu a půl svého života do kanálu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jasně slabší než jedička a to především díky tomu, že za jedenáct let se vůbec ničím neliší od svého předchůdce. To co se dalo předtím odpustit či mávnout rukou nad trapnými efekty, tak tentokrát už spousta lidí nepřežvýkala.Způsob jakým velice inteligentní aligator uvažoval a teleportoval se z místa na místo byl opravdu neuvěřitelný, za to IQ lidí v tomhle filmu bylo někde pod padesát. Hm chodit s bazukou (tarasnicí) do kanálu, na dva metry zacílit, vystřelit a zůstat stát na nohách...... Asi nejvíc mě potěšila přítomnost Dee Wallace a šílený ksichtík velitele lovců. Samotná atmosféra už neměla takové grády jako minule a dost často jsem se tady nudil. I tak si ovšem myslím, že se na tohle dívat rozhodně dá i víckrát než jen jednou. Když už nic jiného, tak se tady alespoň pořádně nasmějete! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka s prižmúrenými nostalgickými očami dodnes stojí za nerozvážny hororový hriech, bizarný sequel (s inak však nádherným podtitulom Mutácia) nie. Je smutne nevydarený, zbytočný, zlý. Po charizmatickom Robertovi Forsterovi z minula sa záhadne zľahla zem, z aligátora nejde skoro žiadnych strach, atmosféra nedýcha ničím a za pozornosť stojí len výborná votrelecká scéna z „hniezda“ (kopírovanie slávnej Cameronovej scény bolo v tých dobách obľúbené, viď. pasáž z jatiek z Predátora 2). ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Aligator 2 nie je vobec tak spatny ako naznacuje tunajsie hodnotenie aj ked samozrejme zalezi od toho co cakate. 51. miesto udajne najhorsich filmov vsetkych cias je ale trochu vysmech a taketo ponizenie si tato aj ked od jednotky horsia ,,kultovka,, nezasluzi. Ako 12 rocny som ich mal rad rovnako :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)
  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)

Reklama

Reklama