Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som to v TV v podnapitom stave, takže moje hodnotenie bude možno skreslené, ale to bol jeden z najhorších filmov s krokodílom aký som kedy videl. Efekty, nápady, absolútne o ničom. Z toho dôvodu nechápem tak slušné obsadenie, to celý rozpočet minuli na hercov? Asi áno, a tak aj vyzerá výsledok. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Za tie farebne vymakané pohľadnice z Afriky som už pomaly siahal k tretej hviezdičke. Ale to by som nemusel čumieť na tento film, pekných obrázkových kníh z Čierneho kontinentu mám doma habadej. Pred obrazovku som si sadal kvôli príbehu a avizovanému adrenalínu - a ani jedného ani druhého sa mi veľa nedostalo. Splašeným a nekonzistentným strihom, ktorý mal zrejme napomôcť svižnosti deja, tvorcovia akurát mrzačia príbeh a potenciálnych epileptikov. O stotožnení sa s postavami či nebodaj vytváraní ozajstného napätia nemôže byť reč. Predpokladám, že to vizuálne kúzlenie chcelo byť Potemkinovou dedinou pre chatrný scenár, ale ani počítačovú adventúru nespasí vychytaná grafika, pokiaľ sa tá hra nestane interaktívnou. Ale jednu múdru myšlienočku filmu nemožno uprieť: malí Gustávovia sú často väčšie svine než tí veľkí... ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

Velice primitivna kravovinka s jednym velkym odporne pocitacovym krokodilom, kopou nezmyselnych a nudnych scen, bez napadu, atmosfery, napatia, skratka nicoho co by v podobnom filme mohlo byt aspon trochu zaujimave. Ta jedna hviezda je za snahu okorenit to cele aj nejakym vonkajsim dejom ktory to ale nakoniec nijako nezachranil. Velka slabota. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krokodýlých filmů co jsem kdy viděl. Nádherná příroda mě doslova očarovala a já se nechal unášet tímhle napůl dobrodružným a napůl hororovým filmem. Tvůrcům se místy skutečně povedlo navodit skvělou atmosféru, kterou doprovázel solidní hudební doprovod. Jednotlivé efekty byly rovněž na přijatelné úrovni, jen mě občas štvala ta přemíra digitálních efektů (převážně pak ve chvílích, kdy velký Gustav skákal na klec, točil se okolo těch stromů atd...). Jinak mám ovšem hodně dobrý pocit i z výkonu Dominica Purcella i když nejlepší byl stejně ten kameraman. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Málo Gustava versus hodně moc gejzíru trapnosti ze strany Purcella. Má to spád, agresivní střih, ne úplně špatké CGI efekty a spousty barevných filtrů. Po technické stránce není moc co vytýkat. Což se nedá říci o dějové stránce či originálních nápadech. Těchto indegriencí se zde zoufale nedostává. Ovšem v rámci tohoto specifického subžánru jde o podařenější záležitost. Avšak žádný zázrak se rozhodně nekoná. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)

Reklama

Reklama