Reklama

Reklama

Krokodýl zabiják

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Malé lázeňské městečko terorizuje ohromný lidožravý krokodýl a ubohá skupinka Američanů ho musí zastavit, než začne znovu zabíjet. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jack má krokodýlí farmu, o níž usiluje místní developer. Respektive o místo, kde se nachází. Do jejich střetu zasáhne mořský krokodýl, který si vybere přímořské městečko jako své loviště. Nejdřív to má vypadat, že se jedná o krokodýla vypuštěného v noci z Jackovy farmy, brzy ale nejen policie zjistí, že téměř šestimetrový zabiják je přivandrovalec. A tak začne hon, jehož se zúčastní také lovec krokodýlů (M. Madsen), co chce pomstít všechny ty, které krokodýl sprovodil ze světa. V první polovině se více povídá a řeší farma, druhá je o něco svižnější a nejlepší je poslední čtvrtina zachycující lov. Jako plus lze označit převažující záběry živého krokodýly, byť nemá patřičnou délku. Triky jsou průměrné, ale ne nejhorší. Krve dosti, uhryznutá hlava, paže, roztrhaná těla a překusování obětí ujdou. Kromě klišé v podobě sežrané dívky  a zde i jejího chlapce na začátku (hned po rybářích), je sežráno dítě a padouchové by si tentokrát měli dávat obzvláště pozor. Tenhle krokodýl je totiž neobyčejně vypečený, a tak vleze i tam, kde byste ho nečekali. Závěr v jeskyni je přitažený za vlasy, což u těchhle filmů je snad pravidlo. Ale jinak je většina sežrání vcelku realistická. Pěkná příroda (mohlo jí být více), povedené podmořské záběry. Scénář sice průměrný, avšak s minimem stupidních dialogů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $750,000║ Preplácaná fraška, pozliepaná zo všelijakých dokumentárnych záberoch z krokodílmi, kde toho čo skutočne aspoň trošku zaujme je prestrašne málo a hlavne keď filmov o útočiacich krokodílov je už také množstvo že fakt nemá tento žáner čo ponúknuť. /15%/ ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

O krokodíloch je hodne filmov,ale tento je z tých najhorších.Pripadal mi taký zlepenec z dokumentárnych a hraných filmov.Okorenený aj láskou na prvý pohľad,aj podnikateľskými zloduchmy.Veľmi predvídateľný film,ale krajina pekná.Tentokrát je to Thajsko.O hercoch škoda hovoriť,nemá to význam.Tvorcovia do filmu napchali aj mladé thajské teenagerky,ale vôbec to nepomohlo.Úplne zbytočný film. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jejkote, to zas bylo...:) Dívala jsem se z jediného důvodu, kterým byl Michael Madsen. Jaká byla poté moje radost, když se Mikey objevil na obrazovce asi až po hodině a ještě k tomu na ní strávil v rozkouskovaných scénách ani ne půl hodiny. Slovy se mé nadšení nedá popsat:) Rozhodně se nenechte zmýlit krvelačně vzhlížejícím plakátem, protože to je na této "krokodýlí nudě" patrně asi to nejzáživnější a nejlepší. Ve filmu se absolutně nic neděje. Již od začátku mohou být diváci obšťastněni pohledem na "nevinné, Thajské školačky", které se z příběhu nehnou asi další hodinu, po níž se konečně něco... pomalu... začne... dít. Ale jen trochu, možná ani to ne. Po celou tuto dobu vidíme pouze Thajské domorodce, polonahá těla, křečovité úsměvy, nadržené kluky a do toho ještě dluhové, či jakési, problémy jednoho z nich. Vysoká pravděpodobnost, že se spánku neubráníte. A ani Mikey to nedokázal zachránit. Nezáživné, bezobsažné, kde se ani chudák krokodýl skoro vůbec nedostal k "soustu." Dostanete velkou porci nudy, zbytečných a plytkých keců a pár záběrů na digitálního krokodýla. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som videl mnoho filmov o zvieratách - zabijakoch; takzvaných animal horrorov. Neprekonaným vrcholom tohoto dosť lacného subžánru je geniálny snímok amerického režiséra Stevena Spielberga, z roku 1975, "Čeľuste". To je skutočný filmový klenot. "Krokodíl útočí" je na tom horšie. Oveľa, oveľa horšie. Je to nízkoropočtový televízny titul so šablonovitým, predvídateľným scenárom, béčkovými hercami a nekvalitnými filmovými trikmi. Naviac rozmery vraždiaceho krokodíla hodne kolíšu a jeho útoky sú chaotické a neprehľadné. * ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama