Reklama

Reklama

Krokodýl zabiják

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Malé lázeňské městečko terorizuje ohromný lidožravý krokodýl a ubohá skupinka Američanů ho musí zastavit, než začne znovu zabíjet. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to céčko áno viem a pozrel som si to iba kvôli Michaelovi Madsenovi, ale nemôžem si pomôcť v podobných filmoch s týmto námetom herci šaškujú jednu celú hodinu ukážu pár nepodarených efektov zvieraťa a koniec. Tu sa však hrali zo skutočnými zvermi v krokodílej farme strkali Thajci do tlám skutočných krokodílov u mňa to teda pozdvihlo dojem. Madsen zahral svoju postavu naozaj slušne dokonca sa mu podarilo aj pár hlášok. škoda tých pár zbytočných CGI efektov ktoré kazia dojem. Na céčko primerane slušné. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Že si tvůrci většinu záběrů na krvelačnou bestii vypůjčili z přírodopisných dokumentů mi překvapivě ani nevadilo, protože se jednalo asi o ty nejpěknější a zároveň i nejzajímavější záběry z celého filmu. Není se čemu divit, jelikož sledovat tu přehlídku mizerných efektů a vyloženě tristních hereckých výkonů je sice zpočátku docela vtipné, ale postupem času se z toho chce člověku čím dál tím víc zvracet, takže mě záběry na plovoucí krokodýly velice potěšily a vlastně se mi svým způsobem i líbily. K filmu samotnému se toho ani moc napsat nedá. Stominutová nuda, špatně natočená a zahraná, kde tím nejlepším momentem je závěr, protože víte, že to utrpení již brzy skončí. Nic víc asi netřeba dodávat. Zdejší hodnocení zcela odpovídá realitě. 0/10. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som videl mnoho filmov o zvieratách - zabijakoch; takzvaných animal horrorov. Neprekonaným vrcholom tohoto dosť lacného subžánru je geniálny snímok amerického režiséra Stevena Spielberga, z roku 1975, "Čeľuste". To je skutočný filmový klenot. "Krokodíl útočí" je na tom horšie. Oveľa, oveľa horšie. Je to nízkoropočtový televízny titul so šablonovitým, predvídateľným scenárom, béčkovými hercami a nekvalitnými filmovými trikmi. Naviac rozmery vraždiaceho krokodíla hodne kolíšu a jeho útoky sú chaotické a neprehľadné. * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $750,000║ Preplácaná fraška, pozliepaná zo všelijakých dokumentárnych záberoch z krokodílmi, kde toho čo skutočne aspoň trošku zaujme je prestrašne málo a hlavne keď filmov o útočiacich krokodílov je už také množstvo že fakt nemá tento žáner čo ponúknuť. /15%/ ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Michael Madsen jel na dovolenou do Thajska. Zde se setkal s filmaři, již natáčeli film o heroických Američanech, osvobozujících tentokrát Thajskou zátoku od krokodýla. Natočil s nimi pár záběrů a dovolená byla zadarmo. Film oplývá velkým množstvím dokumentárních záběrů, špatných herců, tragického scénáře a ubohých digitálních efektů. Ač se tváří totožně, je to laciná napodobenina klasických tuctových horrorů. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama