Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Nejsem lháč. Ona šerifova hvězda je za Lamase a jeho badass charakter a za to, jak mě snímek bavil. Ano - nedává většinu času smysl. Ano - je zde tisíc střihů se světlým podsvícením, a ano - kdyby se zde záběry neopakovaly měl by film poloviční stopáž, ale takovou legraci si při transformerech 2 neužijete. To je prostě sr..ka. (Beware všichni před produkcí ASYLUM!!!!) 10% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

už jen ten název,si zasloužil moji pozornost!klasické,tupé,laciné déčko,které se pokouší nalákat na lorenza,,loosera´´lamase.nulový herci,nulový scénář ale prostě vidět žraloka jak spolkne golden gate!nebo vyskočí tisíc kilometrů do nebe a sežere letadlo!prostě to sem se tak nařechtal,že tu jednu maličkatou hvězdíčku dám.celkově bych řek,tak no 1,25% :-DDDDDDD teď už jen chybí pokračování jako třeba mega veverka vs. obří voříšek :-D nebo respektivě 3díl mega jelen vs. obří automobil :-DDDDDDD ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

We're dealing with a menace. Návrat klasického céčkového umění, kde název rovná se prakticky celý scénář. Geniální zápletku skvěle doplňují průhledné efekty, odporná střihová skladba, laciný tv look, "charismatický" Lorenzo Lamas, trio nejtopornějších vědátorů v čele s Deborah Gibson, neustále se opakující záběry (v jedné scéně až 5x!) a šílená kadence hlášek. Co víc si přát? Zábava pro nejotrlejší. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém Lorenzo Lamas přehrává všechny ostatní o několik kvalitativních tříd již z principu nemůže být špatný. A také, že není. Především díky závěrečné dvacetiminutovce, která je bez nadsázky vrcholem déčkové kinematografie, o kterém se zdávalo maximálně tak Edu Woodovi. A to ještě jen v těch nejdivočejších snech. Prostě "instant classic", která ani v nejmenším nedělá ostudu svému názvu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to strašná sračka, ale ten název a plakát jsou tak bomba, že jsem neodolal. Plusovej bodík za to, že megažralok opravdu sežere letadlo a dokonce i Golden Gate :D Chobotnice zase vydává super zvuk a ta jejich závěrečná debilní bitka mě pobavila. Jenže ten film je opravdu nepopsatelně špatný. Hned v úvodu, tam nevim proč havaruje vrtulník. Pak tam je herečka, která si hlavní roli asi vysloužila tím, že celýmu štábu hulí dicky. Půl hodiny se tam dohadujou s jakymsi vědcem přičemž obraz furt bliká do černobíla a ozývá se tdžžžž a to ne v akčních scénách, ale třeba když tam seděj a pijou čaj. Lorenzo Lamas přijde až po 31 minutách (!!!!!!!!) a vůbec se s žádnou potvorou nepopere pod vodou, nebo tak něco. Jen tam řiká hlášky a je docela dobrej. Nejvíc mě ale dorazil tajnej vědeckej výzkum skládající se z přelejvání barevnejch vodiček ze zkumavky do zkumavky. No prostě sračka s hypershitovníma trikama a záběry, které se opakují neustále dokola. Třeba žralok chobotnici ukousne chapadlo, ale ta ho potom zase má a on jí ho ukousne znova zrcadlově, jako že je to jiný atd. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)

Reklama

Reklama