Reklama

Reklama

Krokodýl zabiják

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Malé lázeňské městečko terorizuje ohromný lidožravý krokodýl a ubohá skupinka Američanů ho musí zastavit, než začne znovu zabíjet. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Líbí se vám asiatky? Baví vás drsňácké přicmrndávání Michaela Madsena? Chrochtáte blahem, když krokodýl žvýká lidské maso? Chcete další důvody, proč se na to podívat? Od podobných filmů se nedá očekávat příliš moc, ale tenhle poskytl všechno, co jsem od něj očekával. Takže jsem spokojený. Nijak mě vnitřně neobohatil, ale pobavil ano. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Michael Madsen jel na dovolenou do Thajska. Zde se setkal s filmaři, již natáčeli film o heroických Američanech, osvobozujících tentokrát Thajskou zátoku od krokodýla. Natočil s nimi pár záběrů a dovolená byla zadarmo. Film oplývá velkým množstvím dokumentárních záběrů, špatných herců, tragického scénáře a ubohých digitálních efektů. Ač se tváří totožně, je to laciná napodobenina klasických tuctových horrorů. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jejkote, to zas bylo...:) Dívala jsem se z jediného důvodu, kterým byl Michael Madsen. Jaká byla poté moje radost, když se Mikey objevil na obrazovce asi až po hodině a ještě k tomu na ní strávil v rozkouskovaných scénách ani ne půl hodiny. Slovy se mé nadšení nedá popsat:) Rozhodně se nenechte zmýlit krvelačně vzhlížejícím plakátem, protože to je na této "krokodýlí nudě" patrně asi to nejzáživnější a nejlepší. Ve filmu se absolutně nic neděje. Již od začátku mohou být diváci obšťastněni pohledem na "nevinné, Thajské školačky", které se z příběhu nehnou asi další hodinu, po níž se konečně něco... pomalu... začne... dít. Ale jen trochu, možná ani to ne. Po celou tuto dobu vidíme pouze Thajské domorodce, polonahá těla, křečovité úsměvy, nadržené kluky a do toho ještě dluhové, či jakési, problémy jednoho z nich. Vysoká pravděpodobnost, že se spánku neubráníte. A ani Mikey to nedokázal zachránit. Nezáživné, bezobsažné, kde se ani chudák krokodýl skoro vůbec nedostal k "soustu." Dostanete velkou porci nudy, zbytečných a plytkých keců a pár záběrů na digitálního krokodýla. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové béčko o krokodýlovi, který terorizuje jedno městečko pravděpodobně někde v jihovýchodní Asii. Ten dostane v prvních deseti minutách hodně prostoru. Z počátku má svoji zabijáckou show a poté jeho mladší příbuzní, malí krokodýlci, vystoupí na samotné show v zábavním parku. Ovšem poté nastává strašná nuda, kdy se krokodýl objeví jen na pár krátkých chvil. Nezachrání to ani ženský, jelikož tady je to skoro samá Filipínka, Vietnamka, nebo co to bylo. Totální brak! [484. hodnocení, 44. komentář, 17%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $750,000║ Preplácaná fraška, pozliepaná zo všelijakých dokumentárnych záberoch z krokodílmi, kde toho čo skutočne aspoň trošku zaujme je prestrašne málo a hlavne keď filmov o útočiacich krokodílov je už také množstvo že fakt nemá tento žáner čo ponúknuť. /15%/ ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama