Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

chachááááááá ! Okřídlený okoun tyranizuje bandu neumětelů, kteří vzešli z drogového večírku, který pak někdo omylem nazval castingem - jediné plus v té záplavě béčkových sraček zde je, že efekty jakžtakž vypadají (čti: asi dvacetina z nich nestála za úplné hovno)..............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

Kaucuk odpad!

všechny recenze uživatele

Bože tak tohle byla jedna z největších stupidit co sem kdy viděl...jednu hvězdičku bych dal jenom za to že takhle sem se nezasmál už ani nepamatuju...na to že se mělo jednat o horor nic moc. Dialogy byly opravdu důmyslně sepsány, herci zahráli jak na Broadwayi a triky byly lepší jak v Lotrovi. Je mi jasné, že rozpočet tohoto filmu byl značně omezený (když se banda trotlů rozhodla natočit film tak se to dá pochopit.) ale stejnak se z toho dalo vytěžit něco lepšího...třeba stánek se zmrzlinou. O českym dabingu ani nemluvim, protože i já se známejma jsme v PC hře The Movies dabovali o třídu líp, v porovnání s tímto tak na cenu F.Filipovského. Hrůza, Děs, Běs, atd. jen se divím že to má takové vysoké, vzhledem ke kvalitě skoro nadmíru vysoké hodnocení. Vřele nedoporučuji, pouze chcete-li se smát stupiditě děje, tipovat co se asi tak stane a kdo umře (a v 99% budete mít pravdu) a zabít neskutečně dlouhých 80 minut (!!! bože to sem u toho opravdu strávil takovýho času) svýho života zbytečně. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po delší době jsem byl opětovně spokojen. Skvělé béčko s příšernými herci a nádhernými přírodními lokacemi. Tyhle americké lužní lesy mě pokaždé nadchnou. Speciální efekty jsou velmi dobré, snad jen pod hladinou vypadají rybí monstra hodně digitálně, ale při lovu lidí mají šmrnc, eleganci a patřičnou rychlost. V krátkých záběrech zblízká vypadá jejich držka jako okopírovaná od mimozemského predátora, což však vůbec nevadí. Útoky jsou bleskové, přerostlé ryby hladové, krev stříká, hlavy lítají, těla se trhají. Prostě takový milý ekohorůrek, kde příjemně překvapí, že vytipovat přeživší není tak jednoduché. A dobře zvolená hudba ( Ryan Beveridge) doprovází příjemné obrázky téhle komedie? no, já se tedy moc nenasmál ( leda cynicky), ne, zdařilé oddechovky. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Behem kratke doby uz druhy film o hadohlavcich, divnejch to rybach. Tentokrat jich je min, ale o to jsou vetsi. Po lehce nezazivne prvni tretine se z Frankenfish stava takova vodni variace na Tremors a zacina to byt opravdu zajimave. Nechutnosti se autori nastesti vubec nestitili a tak jsou ruzne ukousnute koncetiny a rozkladajici se tela nasnimany s citem pro detail. Herci jsou typove presni a postavy, ktere predstavuji spravne vysinute, nejvetsi sympatie si s prehledem ziskal valecny veteran pojidajici pecene srdce. Nejsilenejsi jsou ale jednoznacne scenariste, kteri, krom nezbytnych klise beckoveho zvireciho horroru, nacpali do filmu i nekolik opravdu necekanych a uchvatne pritroublych okamziku. Rozhodne tenhle kousek stoji minimalne za pujceni. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Není možné! Překvapivě dobrý, možná až hodně dobrý zvířecí horor. Je to sice béčko jak vyšité, ale režisér není úplné nemehlo, a tak po všech těch zrůdnostech (opravdu nemluvím o titulních zrůdách) jako Python nebo Shark Attack je Frankenfish - klidně to napíšu - mistrovské dílo. Výborná práce s prostředím - bažiny jsou využité až nadoraz, atmosféra nechybí, plno originálních nápadů - postavy neumírají podle míry násilné sympatie/antipatie, monstrum je pěkně udělané a docela působivé a ani herci si tentokrát nevedou špatně. Ale pořád je to béčko jak vyšité...opakuji se? Frankenfish také. Fandové lidožravých zvířátek, zaokrouhlujte nahoru. 7/10. ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama