Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dovolená u tohoto jezera není zrovna šťastný nápad. Jezero Lake Placid je vyhledávanou turistickou oblastí. Když se několik turistů ale stane obětí neznámého lidožrouta, je povolána na pomoc skupina lidí, která ho má zneškodnit. Úkol je jasný, ale celou situaci zkomplikují vztahy mezi členy týmu. Kelly je paleontoložka, která má z přírody strach a svého prvního výjezdu do terénu se opravdu hrozí. Její odpor k otevřeným prostorám rozčiluje ochránce zvířat Jacka, který by se nejraději obešel bez ní. Třetím v partě je místní šerif, který chce netvora za každou cenu najít a zabít. Do věcí však začne nečekaně zasahovat i profesor mytologie, který se snaží všechny přesvědčit, aby netvora chytili živého. Čas běží a vrah je stále na svobodě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (232)

kosta73 

všechny recenze uživatele

Na jezeře zmizí pár lidí a šerif, kterému "něco" před očima sežralo jeho pomocníka se začne o to "něco" intenzivně zajímat. Po sestavení pátracího týmu v klasické sestavě ( šerif, potenciální pár, pošuk ) se dozvídáme, že v jezeře žije obrovský krokodýl, kterého si tam jako domácí zvířátko chová párek důchodců, což jsou jediní stálí obyvatelé okolí jezera. Přesněji řečeno už se o něj stará pouze panička, protože páníka před pár lety domácí mazel omylem sežral...! Uf. Poctivé béčko plné skutečně velmi svérázného humoru. Miner se evidentně baví a divák znalý věci s ním. Lepší 3*. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Neznášam filmy so zmutovanými zvieratami, nakoľko mi vždy prišli málo strašidelné, ploché, prvoplánové a neinvenčné. Ani rozďavená papuľa akéhosi krokodílieho kríženca na plagáte ma príliš nelákala. Až kým ma nezaujalo meno scenáristu filmu. Ten totiž dominuje v iných než hororových žánroch. A takto k filmu treba aj pristupovať. Nejedná sa totiž o "čistokrvný" horor ale o akúsi komediálne ladenú sondu do života kryptozoológov a podobných dobrodruhov. No a babka čo kŕmi svojho domáceho miláčika je absolútnym vrcholom filmu. :-) (18.3.2005) ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Príjemná jednoduchá zábava s hladným prerasteným krokodílom. Postavy sú dobre obsadené, každá má jasný a rozdielny charakter a z toho vzniká množstvo zábavných rozhovorov plných sarkastických poznámok a podpichovaní. Film si teda udržiava zábavu aj vtedy, keď na scéne nie je ozrutný šupinatý plaz. Scény s krokodílom majú svoju atmosféru a aj keď sa nejedná o nič hrôzostrašné, príjemný humor a prekvapivá brutalita niektorých scén to vynahradí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Příjemná, oddychová a úsměvná komedie s trochou hororových a dramatických prvků. Tento film obohacuje porce vtipných scén a dialogů, avšak podávaných v úměrném množství. A také díky nim postupem času rozhodně nemáte dojem, že to, na co se díváte je "horor". Taktéž gigantický krokodýl je dost precizně zvládnut a nepůsobí dojmem amatérsky vytvořené příšerky v laciném programu, přenesené na "plátno". "Ale nesežral mně!"- "Protože právě sežral krávu, vole!" ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Konečně nádherná oddychová zvířecí masáž. Škoda jen, že ten děj (a humor) tam byl trochu naředěný a Bill Pullman byl vrcholně nesympatický debil (ono, kdyby tam jeho postava vůbec nebyla, filmu by to jenom prospělo). Toho ale zase vynahrazuje Bridget Fonda a samozřejmě vynikající dvojice Platt×Gleeson. Čtyři krokodýlí ocásky si to určitě zaslouží. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (17)

  • Pôvodný termín natáčania sa pre zlé poveternostné podmienky zrušil. Steve Miner preto film odsunul a natočil Halloween: H20 (1998). Následne sa vrátil k tomuto filmu. (Arsenal83)
  • Černé jezero, kde se děj odehrává, je fiktivní a ve státě Maine byste ho hledali marně. (Terva)

Reklama

Reklama