Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A to znáte ten vtip, jak letí velké letadlo plné cestujících a najednou se objeví žralok a sežere ho? Tak ten byl dobrej ... ale má to ještě pokračování; letí si takhle stíhačka na 6-5-0, když se najednou objeví statický chapadlo a začne se klepat obraz a panickej křik, který ukončí pohyb statického chapadla přimo na stíhačku, která během akční scény pravděpodobně přišla o rychlost i veškerou ovladatelnost :D :D Jako Akční / Fantasy / Sci-Fi je to odpad - jako komedie to je to ale perfektní! PS: scéna s bitevní lodí, která z děla střílí kadencí stejnou jako má zbraň H&K MP7 (mimochodem palba je graficky domalovaná asi někde v malování formou funkcí cut - paint) a turbo žralokem ve vesmírný vodě, během čehož Lorenzo Lamas sedí někde v Červeném Trpaslíku ve velíně a pořád zvedá a pokládá telefon a hlavní hrdinka hraje někde na Atari Space Invaders, zakončená sežráním lodě uprostřed oceánu a následným kousnutím do Golden Gate neměla chybu xD ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo myslíte ako by dopadol podmorský súboj na život a na smrť medzi žralokom a chobotnicou? Kto by zvíťazil? Čo by bolo silnejšou zraňou, ostré zuby alebo dlhé chápadlá? Ťažko povedať. No určite by to bola poriadne brutálna mela. Zvlášť keby sa do seba pustili megažralok a obria chobotnica. Žralok, čo bez problémov potopí veľký vojenský torpédoborec a chobotnica, čo hravo strhne do hlbín celú ropnú plošinu. "Mega Shark vs. Giant Octopus" - neľútostný súboj gigantických prehistorických morských netvorov. Ktorý z nich je mocnejší? * ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Pokud by se kvality filmu měřily podle zábavností, tohle by byla špica, protože jsem se bavil královsky u těch šulinských efektů, logicky haprující na negativní sinusoidě a neuvěřitelných hereckých výkonům, kterým vévodí herecká mimika hlavní herečky, jejího japonského milence, chlápka, co řídí loď, a očividně se mu chce na záchod, ale protože kvůli těm dvou bojujícím bestiím nemůže, tak se naštve a na všechny vytáhne pistoli. Ponorka se řítí a nikdo ji neřídí. A už vůbec nikomu to nevadí. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Nejlacinější možná zábava, která ke dnu klesá nejen dějem, ale i kvalitou. Samozřejmě jsem se obrnil tolerancí díky ohlasům těch, co tento "snímek" viděli a nakonec to tak hrozné nebylo, dokonce jsem se i dost nasmál. Japončík jim asi přivezl nějaké asijské halucinogeny, protože ať jsem se díval, jak jsem se díval, tak na tom obrázku, nad kterým se rozplývali jsem viděl jen černý fleky a základnu hlídající vojáci s brýlemi od Gucciho taky zaslouží úsměv. Velice špatné triky a dialogy, nad kterými se dá jen kroutit hlavou by se daly přehlédnout, avšak ke konci mě štvalo, že mnoho záběrů divák dostane příležitost prohlédnout si minimálně desetkrát. Ale sečteno podrtženo, jako déčková zábava obříci pobaví a na rozdíl od nadprůměrných filmů, tento alespoň utkví v paměti díky šíleným scénám, na žraloka skákajícího stovky metrů vysoko jen tak nezapomenu . A mimochodem pro ty, co nevěří, že mohli zamrznout při zápase - důkaz, že film je pravdivý!!! 40% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama