Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Kvůli zhruba třem scénám to stojí za to. Zbytek filmu tvoří taková ta klišé, která spíše serou než pobaví. Tu scénu s letadlem jsem si musel ale pro jistotu přehrát několikrát za sebou, nevím, jestli je úžasnější samotné zpracování téhle situace, nebo vůbec ten nápad, případně ta skvělá bezprostřední reakce toho nešťastníka přímo v letadle. Nechápu, proč takovéhle filmy dávají rovnou na dvd nebo video, když by to bylo stokrát lepší v kině. A fandil jsem samozřejmě Velkému Cthulhu. ()

vorheese odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle fïlm podle mě vzniknul tak, že v Asylum nejdřív za pár tisíc vyrobily na počítačích trailer a pak ho dali spolu s dvaceti dolary režisérovi, ať dotočí zbylých 88 minut stopáže. Výsledek: Všechny počítočové efekty jsou v traileru a zbytek filmu tvoří efetky s papírovými modely a herci v ed-woodovských kulisách. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Těžce nezvládnutý film plný mizerných efektů, nezamýšleně směšných replik a vaty v podobě zbytečného tlachání. Nemůžu si pomoct, ale když vidím ostré hochy se samopalem a černými brýlemi, jak stojí v pozoru a hlídají, musím se smát. No a když přijde na scénu Lorenzo Lamač, jde celý film ještě o úroveň níž. (518.) ()

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

"Byli zamrzlí v ledu miliony let. Vy byste nebyl trochu nadržený?" :-) Tak tohle je fakt pecka! Člověk si v každém případě musí uvědomit do čeho jde. Pokud někdo čeká trikový orgie a fatální deathmatch dvou přerostlých mořských potvor, měl by se poohlídnout jinde. Pokud chce někdo smysluplný děj a slušné herecké výkony, ať jde radši k sousedům. Pokud chce někdo Guilty Pleasure no. 1, ať vejde, ale jen na vlastní riziko. Mně osobně film způsobil nebývalé potěšení. Je natočený ve svižném, skoro až bayovském tempu:-)))), samý barevnej filtr, samý střih a zrychlovačky, disponuje sympatickou ústřední trojicí (které přihrává hláškující Lorenzo Lamas), a obsahuje úžasnou béčkovou atmosféru (možná i cé až zetkovou). A to ještě musím zmínit útoky monster, které jsou dechberoucí, budete totiž smíchy prosit o milost. O největší zábavu se ovšem stará osazenstvo vojenských plavidel, jejich chování v krizových situacích je prostě fantastický, to se musí vidět. A závěrečná dvacetiminutovka, ta už je snad z jiné planety. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)

Reklama

Reklama