Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Nathaniel8 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo i na mě moc. I když scéna s fotografem měla něco do sebe. A pak ta blbá blondýna, co ji Croco překousnul na půl, tak to jsem mu i fandil. Nejlepší byla scéna 4 "mudrců"... Charlie a spol. Mimozemšťani? A tam překousnutá kráva. A agent v košili, a la Nick Slaughter a jeho košile s papouškama... Scéna: "Páchnete jako bažina. Ano, došel mi Old Spice." ()

DimmuB odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak týden (ne-li dva), co tohle dávaly v televizi. Už jen ten název vypovídal o tom, že to bude další blbost plná PC efektů typu Megažralok vs. crocosaurus. A nemýlila jsem se. Stačilo mi půl hodiny a musela jsem televizi vypnout. Nevím no, někomu se to možná líbilo, ale já tomuhle filmu (a dalším 646743644 podobným) nepodlehla. :( ()

Reklama

fritol34 

všechny recenze uživatele

Já mám smysl pro trapný humor, ale co je moc to je moc. Na doporučení přátel v hospodě kteří mi říkali že dlouho neviděli nic tak příšerného jsem zhlédl tento skvost a já se nesmál, jen jsem si držel hlavu a nevěřícně jí kroutil. Budiž dám jednu hvězdu za ženské, ale to je všechno, jinak bych si zničil reputaci. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Co měl David Carradine za problémy, že hrál v takovéto sračce. Když jsem se včera na to díval na Barrandově, tak jsem myslel, že padnu. To byl béčkový film jak prase, herci naprosto toporní, proč se obětoval otec policajt, jsem doteď nepochopil, no něco šílenýho... šílený! šílený! Já jsem hodně tolerantní, ale tohle prostě ne! Jedna hvězda za námahu, odpad nikdy nedávám.... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Je tam? - Jo, je tam. Musíme utéct. Musíme pryč! Uáááá.... - Chramst! - Povedená taškařice odehrávající se uprostřed krásné přírody (natáčelo se v Kalifornii). Moře, džungle, vodopády, řeka. Když z výzkumného střediska utečou dva geneticky upravení plazi, je třeba zlikvidovat je, než napáchají nedozírné škody. Za experimenty stojí Jason Drake (David Carradine), který by vše rád vyřešil po svém. Pozve si lovce krokodýlů - The Cajuna (Rib Hills), který je jakýmsi klonem Micka Dundeeho. S ním se spojí federální agent P. Beaumont a šerifova dcera. Honička začíná a lidé umírají. Jen divák, místo aby byl vyděšený, se směje na celé kolo. Zábavná je přetahovaná s krokodýlem, veselo je u vodopádu smrti a rozkošný je masakr ve vířivce. Ještěři jsou tak hladoví, že často žerou lidi rovnou po dvou.... Kdo má podobné filmy rád, bude se bavit, ostatní by měli zvolit něco jiného... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • David Carradine (Jason Drake) pracoval na tomto filme jediný deň. (beso74)
  • Režisér Jim Wynorski musel neplánovane zahrať jednú z menších úloh, pretože herec, ktorý bol do tejto úlohy vybratý, nebol schopný zo seba dostať ani len zopár viet. (beso74)
  • Režisér Jim Wynorski utrpel počas natáčania filmu zlomeninu ruky, keď vypadol z vrtuľníka. (beso74)

Reklama

Reklama