Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žádnej TOP snímek to není, ale 40tej nejhorší film? To jste neviděli tu hromadu digipíčovin kolem? Mezi 300 nejhoršíma filmama zaručeně jeden z nejlepších kousků jelikož pobaví a krokodýl je méně digi. Několik perliček z filmu - Krokodýl po sobě ničí důkazy, pes Princezna mu skáče mezi čelistma, repelent proti hmyzu Vás zaručeně ochrání i před krokodýlem kterej Vás po pozření radši zase vybleje, krokodýl umí přeskočit loď, týpek zavazuje 25 stop dlouhýmu krokoušovi tlamu trikem, krokodýl hodí týpka dvacet metrů za sebe, ale stejně ho chytí do huby, nejdrsnější lovec všech dob nepředvede ani hovno atd. atd. Přes to všechno jsem se bavila už jsem jen čekala kdy se objeví Leatherface a krokouše sejme a co myslíte? Fakt to tak dopadlo !! Nevěříte? Věřte !! ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Tento počin (neopovažuji se to nazývat filmem) je ukázkou toho, jak se Američani nudí a z té nudy natočí naprostý bulšit gigantických rozměrů. Krokodýl alias plovoucí kláda či digitální paskvil ... to by jste holt museli vidět. Nesmím opomenout trapnou partu uřvaných a nesnesitelných rádoby herců, kteří mají IQ pokojové teploty, protože si jinak nedokážu vysvětlit jejich chování. Ubohost a trapnost prvního stupně! ()

Reklama

xmozek odpad!

všechny recenze uživatele

Film z roku 2000 a filmaři nebyli schopni krokodýla ukázat ve vodě jinak než kus plovoucí klády???Fakt ubohé...Pardon ale tohle sem nemohl ani dokoukat.Při scénách kdy by se mi měl tajit dech sem se smál tomu jak je ten film ne předvídatelný ale stupidní.Nechápu že někdo dal peníze na takovoudle kravinu.Film byl už příšerný když napsali scénář(to musel být fakt inteligent), když začali točit bylo to ještě horší a když skončili připili si tak ten film kupodivu je stále příšerný.BRRRRR nikdy více... ()

==T=P=M== 

všechny recenze uživatele

Teenage-horror feat. monster horror :D:D:D Pro někoho opravdový horor, pro mě opus magnum :D:D Naprosto (ne)dokonalé triky (za zmínku určitě stojí útok dřevěného krokodýla na loď a její následný rozklad:D:D), genialní herci (hnusák šerif, hnusák lovec krokodýlů, který každý svůj vstup zakončil odplyvnutím + všichni ty teenage-idioti, kterým opravdu nemůžete přát nic jiného, než pomalou smrt v té umělohmotné krokodýlí držce xDDD) ... parádní herecké výkony (útěk rybáře vyšperkovaný mnoha výbornými pády... :D:D), geniální egyptské proroctví, vždy okořeněné vkusnou hudbou, když na něj přijde řeč a moc moc dalších bizardností, které se vám postarají o to, že za 90 minut má už vaše bránice tak akorát :D:D ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel se vydá na pár dní k vodě, aby si užili alkoholu, slunce, plavání a báječných posezení u večerního ohně. A pak jsou tu vztahy, z nichž hlavní je mezi Bradym a Claire. A zatímco se přátelé různě škádlí, hádají a pijí, brousí si na ně zuby obrovský krokodýl. A pak už jen stačí, aby v noci překousl lano (i s jedním ze skupiny) a ráno se všichni probudí pěkně daleko od mola. Loď navíc uvízne v bahně a zdá se, že tamější legenda o krokodýlím monstru nebude jen legendou. Tedy krokodýla, jako je v tomhle filmu, jen tak neuvidíte - roztlačí auto, přeskočí člun a dokonce uhryzne motor! Naštěstí vítězí maketa nad pixely, byť většinou je poněkud prkenná. A když už si jeden pomyslí, že více než krvavé spršky se nedočká, dojde na rozevřené čelisti a překusování a polykání obětí. Asi nejfantastičtější je závěrečný souboj, ale zase se u něj člověk srdečně zasměje. Ovšem omladina je natolik hovadská, že se zasloužila sežrat do jednoho, což se bohužel úplně nesplnilo. P.S. oficiální text je k jinému filmu - Krokodýl: Návrat do krvavé laguny ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama