Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 7/10/// +casting, první polovina filmu -postavy, triky/// Je to bžunda. Krokodýl útočí, je chytrý a mstivý. Narovinu, bál jsem se že to bude další eko horor odehrávající se v noci, kde stejně nic neuvidíme. Naštěstí se film odehráva ve dne. Takže uvidíme všechno. I když krokodýla by sme raději vidět nechtěli. Měli si vzít příklad z Čelistí. Naštěstí je to víc teenagerská vyvražďovačka než eko hororo a to já rád. Herci jsou vybraní dobře, jsou blbý a je na co koukat. Jen ty triky. Kdkoliv z řady Freddy a spol dokáže nadělat větší paseku. Problém nastane když přijdou vysvětlovací části, nebo části s šerifama. Čož je docal nuda a navíc druhá polovina filmu už není o tom že by bylo na koho koukat, ale je to o naprosté imbecilnosti zůčastněných. Po skupince mladistvých jde krokodýl. Oni místo toho aby našli cestu pryč se 15 minut mezi sebou hádají a pořád si něco vyčítají. Ubohost, která dokáže znechutit a díky tomu jsem nakonci fandil krokodýlovy aby je všechny požral a byl klid. I přesto je to ale pohodová céčková podívaná./// Celkem 52%/// ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel se vydá na pár dní k vodě, aby si užili alkoholu, slunce, plavání a báječných posezení u večerního ohně. A pak jsou tu vztahy, z nichž hlavní je mezi Bradym a Claire. A zatímco se přátelé různě škádlí, hádají a pijí, brousí si na ně zuby obrovský krokodýl. A pak už jen stačí, aby v noci překousl lano (i s jedním ze skupiny) a ráno se všichni probudí pěkně daleko od mola. Loď navíc uvízne v bahně a zdá se, že tamější legenda o krokodýlím monstru nebude jen legendou. Tedy krokodýla, jako je v tomhle filmu, jen tak neuvidíte - roztlačí auto, přeskočí člun a dokonce uhryzne motor! Naštěstí vítězí maketa nad pixely, byť většinou je poněkud prkenná. A když už si jeden pomyslí, že více než krvavé spršky se nedočká, dojde na rozevřené čelisti a překusování a polykání obětí. Asi nejfantastičtější je závěrečný souboj, ale zase se u něj člověk srdečně zasměje. Ovšem omladina je natolik hovadská, že se zasloužila sežrat do jednoho, což se bohužel úplně nesplnilo. P.S. oficiální text je k jinému filmu - Krokodýl: Návrat do krvavé laguny ()

Reklama

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický teen horor podle standartní šablony.Žádné nápady,žádná režie,kde parta pubertálních herců zmateně pobíhá na place před monstrem z pvc.No fakt nezáživná hrůza.Tobe Hooper(jak tohle mohl režírovat někdo,kdo také režíroval seriál"Uneseni"?) asi režíroval ve spánku,nebo po velmi dlouhé pařbě.Rozhodně nebrat a vyhnout se tomu velkým obloukem.Já se bohužel nevyhnul a tak dávám po dlouhé době čistou nulku. ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Tento počin (neopovažuji se to nazývat filmem) je ukázkou toho, jak se Američani nudí a z té nudy natočí naprostý bulšit gigantických rozměrů. Krokodýl alias plovoucí kláda či digitální paskvil ... to by jste holt museli vidět. Nesmím opomenout trapnou partu uřvaných a nesnesitelných rádoby herců, kteří mají IQ pokojové teploty, protože si jinak nedokážu vysvětlit jejich chování. Ubohost a trapnost prvního stupně! ()

ledzepfan odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem v pozdních večerních hodinách zapnul novu abych se koukl na krokodýla,věděl jsem že to bude blbost ale ani zdaleka jsem nebyl připravený na to že uvidím jeden ze snad nejhorších filmů jaké jsem kdy viděl-děs a hrůza -v tom filmu není snad nic co by bylo zajímavé ,zapamatovatelné ,průmněrné ,legrační či snad aspon sebeparodizující--absolutní dno filmového průmyslu--Věřím tomu že všichni tvůrci do jednoho jsou naprostí kreténi a po dokončení filmu se navzájem poplácávali po ramenou a chválili se za dobrou práci--Děj filu je evidentně výmysl těžce mentálně postiženého scénarysty-Herci(dájí li se tyhle individua tak nazvat)předvádí výkony vskutku ultrachabé- nejlepší výkon předvádí pes(ale i ten je pod hranicí průměrnosti)--No prostě BRRRRRRRRRRRRRR-!! rozhodně NEBRAT !!!!! díky krokodýlovi jsem přišel o 90minut života.... ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama