Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole! todle je přesně film, který jsem potřeboval. Ted konečně vím, co znamená dle hodnocení filmový odpad. Podle toho budu posuzovat další hrozné horory (některým každopádně budu muset zvednout hodnocení). Metál každému kdo tento film dokouká. Tak jdem na to. Tak nejprve ideální film na nedělní odpoledle, kdy se člověk snaží vystřízlivět. Nicměně v tomhle okamžiku se mi to nepovedlo. Již od začátku jsem se začal strašně smát. To prostě nešlo vydržet. Težko popisovat, todle musí prostě každej vidět sám na vlastní oči, co je schopen člověk vyvtořit. Největší průser na tom je, že se pod to podepsal režisér, který kočíroval hodně dobré horory... ()

ledzepfan odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem v pozdních večerních hodinách zapnul novu abych se koukl na krokodýla,věděl jsem že to bude blbost ale ani zdaleka jsem nebyl připravený na to že uvidím jeden ze snad nejhorších filmů jaké jsem kdy viděl-děs a hrůza -v tom filmu není snad nic co by bylo zajímavé ,zapamatovatelné ,průmněrné ,legrační či snad aspon sebeparodizující--absolutní dno filmového průmyslu--Věřím tomu že všichni tvůrci do jednoho jsou naprostí kreténi a po dokončení filmu se navzájem poplácávali po ramenou a chválili se za dobrou práci--Děj filu je evidentně výmysl těžce mentálně postiženého scénarysty-Herci(dájí li se tyhle individua tak nazvat)předvádí výkony vskutku ultrachabé- nejlepší výkon předvádí pes(ale i ten je pod hranicí průměrnosti)--No prostě BRRRRRRRRRRRRRR-!! rozhodně NEBRAT !!!!! díky krokodýlovi jsem přišel o 90minut života.... ()

Reklama

xmozek odpad!

všechny recenze uživatele

Film z roku 2000 a filmaři nebyli schopni krokodýla ukázat ve vodě jinak než kus plovoucí klády???Fakt ubohé...Pardon ale tohle sem nemohl ani dokoukat.Při scénách kdy by se mi měl tajit dech sem se smál tomu jak je ten film ne předvídatelný ale stupidní.Nechápu že někdo dal peníze na takovoudle kravinu.Film byl už příšerný když napsali scénář(to musel být fakt inteligent), když začali točit bylo to ještě horší a když skončili připili si tak ten film kupodivu je stále příšerný.BRRRRR nikdy více... ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle krokodýl je postižený, proto mu budu říkat oficiálním názvem - Crocodile (čti C). Od doby, kdy jsem viděl Vetřelce jsem měl hluboko v hlavě uloženou větu "jsou všude!!!"... Od teď si to budu pamatovat i u tohoto filmu, jediná mírná změna je snad v tom, že Alieni na svojí dobu vypadali věrně, zatímco tady se budeme bát jen kusu vyřezaného dřeva puštěného po proudu řeky. Banda nejdebilnější teen sebranky v historii filmu zde bude zápasit o život s největším myslitelem z říše zvířat. Po celou dobu filmu jsem měl pocit, že konkurs herců se konal v prostorách porno studia o přestávce na kafe. Všichni si odvedli kus své práce, která ve výsledku dosáhla svého - postrašit žáky prvního stupně základní školy, kteří si tajně nahrávali tento film z televize, aby se v neděli ráno mohli místo pohádek, posrat strachy. :-))) 10% zajímavý komentář: d-corso ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Tento počin (neopovažuji se to nazývat filmem) je ukázkou toho, jak se Američani nudí a z té nudy natočí naprostý bulšit gigantických rozměrů. Krokodýl alias plovoucí kláda či digitální paskvil ... to by jste holt museli vidět. Nesmím opomenout trapnou partu uřvaných a nesnesitelných rádoby herců, kteří mají IQ pokojové teploty, protože si jinak nedokážu vysvětlit jejich chování. Ubohost a trapnost prvního stupně! ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama