Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor, budu spoilovat. Vím, že je to nečestné a nesportovní, ale nemůžu jinak. Tak tedy, banda idiotů utíká před krokodýlem půl dne od jezera, ale je to naprosto marné. Nejde ani tak o to, že se po té strastiplné tůře nedostanou od inkriminované vodní plochy dál než 50 metrů, nemožnost úniku totiž tkví ve všudypřítomnosti krokodýla. Ten, pokud se zrovna nevyvaluje ve vodě, tak alespoň číhá na lesní cestě, pokud není tam, je určitě za stromem, či v houští a jestli ani tyto destinace nejsou správné, je nutné jej očekávat na záchodě. Kdyby vedle jezera stál mrakodrap, krokodýl by se bezpochyby opaloval na střeše nebo jezdil výtahem, minimálně by ale byl ve vstupní hale na recepci. V případě, že by se prchajícím podařilo nějakou náhodou nastoupit do letadla a odletět na Aljašku, na letišti by na ně čekal krokodýl. Tak se totiž kroutí krokodýli. Ale ten film určitě stojí za to vidět. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, nedajte sa oklamať režisérovým menom, Tobe Hooper z roku 2000 nie je TEN starý T.H. zo sedemdesiatých či osemdesiatých rokoch. Ak hľadáte nejaký film s krokodílom, existuje asi 10 lepších ako tento tu, ak nechcete ohrýzať nechty od nudy a pretáčať film v zrýchlenom režime, skúste si pozrieť juhoafrický Primeval, klasického Aligátora, super zábavne Jazero či austrálsky kroko horor Krokodýl: Návrat do krvavé laguny. V prípade, že to už risknete... Nuž čo, nie každý sa učí na cudzích chybách... ()

Reklama

AlBertzap odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to pouze dementně, ale přes debilitu to nakonec sklouzlo k idiocii... Vlastně ani nevím, že to byl vůbec horor. Ve správných hororech jsou alespoň pěkné vytvarované holky a ne tyhle napodobeniny!:( To mě štve nejvíc a ne nějaké vylézaní z tlam, krokodýlí ničení důkazů, přeskakování psů skrz čelisti nebo vyskakování z vody do vzduchu á la kosatka... Chjo... ()

xmozek odpad!

všechny recenze uživatele

Film z roku 2000 a filmaři nebyli schopni krokodýla ukázat ve vodě jinak než kus plovoucí klády???Fakt ubohé...Pardon ale tohle sem nemohl ani dokoukat.Při scénách kdy by se mi měl tajit dech sem se smál tomu jak je ten film ne předvídatelný ale stupidní.Nechápu že někdo dal peníze na takovoudle kravinu.Film byl už příšerný když napsali scénář(to musel být fakt inteligent), když začali točit bylo to ještě horší a když skončili připili si tak ten film kupodivu je stále příšerný.BRRRRR nikdy více... ()

weetya 

všechny recenze uživatele

Postavy byly tak nesympatické, že se krokodýlovi vůbec nedivím že je chtěl sežrat. Udělal bych to taky. Jinak to celkem šlo, až na ten konec, kde toho simulanta vozili v kolečku, krokodýl skákal jako delfín přes člun a vyvrhával zpátky sežrané postavy. Nejvtipnější scéna byla jak přeživší skupinka tří hrdinů číhala nenápadně za keři se špičatýma klackama na desetimetrového krokodýla. Aligátoří série je proti této krokodýlí zárukou kvality. ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama