Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašné pokračování (no, i když ne tak úplně) už tak dost pofidérního prvního dílu. Obrovská kláda se zuby, která má představovat "děsivého krokouše" tentokrát požírá oběti havárie letadla. Herci opět tak protivní a nepříjemní, že si člověk přeje, aby je ten hybrid plovoucí okolo co nejrychleji sežral. Málem jsem nevydýchal maximálně absurdní scénu, kdy ten "krokodýl" vyskočí z vody do takové výšky, že s sebou stáhne letadlo. Potlesk za největší debilitu! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byla trochu jiná káva, než minule. Samozřejmě nejde o nic světoborného co bych si musel pouštět častěji, ale film se mi líbil především po své akční stránce. Krokodýl zde sice opět vypadá otřesně a skáče z vody jako delfín, ale na podobné ''majstrštichy'' jsem si už u podobných béčkových filmů zvykl. Opět jsem se u tohohle docela nasmál, takže nelituji že jsem to viděl. ()

Reklama

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Trosečníci putující močály po krkr ve vodě stále vykuřují nové a nové cigarety a doutníky , krokodýl vyskočí z vody a stáhne pod hladinu letící helikoptéru , benzin volně rozlitý na vodní hladinu ďábelsky mnohočetně explduje - prostě tvůrci tohodle " díla " z nás dělají totální idioty . Ale děti by se snad mohly bavit . ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jedem, jednička byla vrchol debility, tak proč nenatočit další díl? Krokodýl dvojka nám sice nenavazuje na jednotku, ale hlavní hrdina, náš krokodýlí zabiják, je pořád stejně dokonalý. Jeho intelekt nezná mezí a umí skákat jak kamzík. Luxus pro všechny. Na druhou stranu je to o něco lepší než jednička. Z odpadu odpadů se toto vyšplhalo na obyčejný odpad. Už sem celej natěšenej na třetí díl a doufám, že mi pak k tomu někdo natočí ještě nějaký remake. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ty zatracenej balíku, sežer mě!“ Pokračování nervy drásajícího dramatu o konfrontaci lidí s přerostlým plazem u mě dopadlo podobně jako první díl. Tentokrát tvůrci zvolili atraktivnější prostředí močálu. I zápletka byla na zvířecí horory poměrně dobrá. Největší problém jsem měl se scénářem, který se doslova utápí v hysterických výlevech všech zúčastněných. Ti na sebe neustále řvou různé povely, které nedávají žádný smysl. K tomu se přidává ne zrovna povedený dabing, čehož nejhrůznější příklad je jeden záporák, kterého nadaboval ten samý herec, který dabuje Dawsona z Dawsonova světa. Krokodýl je ztvárněn podobně jako v jedničce. Napůl ze dřeva, napůl počítačový, který je však na poměry žánru a rozpočtu docela kvalitně zpracovaný. Kdyby tedy nebylo bandy hysterických postav, mohlo jít o vskutku povedenou zábavu, takhle je to zábava trochu otravná. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Indii. (Terva)
  • Letadlo, které vidíme vzlétat do Mexika je jiné než to, které vidíme v následných záběrech zvenku. Kabina letounu je z dalšího, úplně jiného stroje. Pilotův kokpit byl pak vytvořen ve studiu. (Markuss)

Reklama

Reklama