Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

"On tu bombu spolkl a rozžvejkal rozbušku, proto nevybouchla" V hlouposti scénáře a bezradnosti režie je dvojka Aligátora svým způsobem až dokonalá a v soutěži těch nejhorších by to prakticky ve všech kategoriích mohlo býti na sošku. Neschopnost se dá vhodně zakrýt nadsázkou či sebeparodií, studio Asylum by mohlo vyprávět, nebo erkovou přístupností s krví, vnitřnostmi a kozama, ale tady prostě zůstává jen ta chuť "všeho špatně", jak výstižně napsal kajda.l. Přemýšlím o hvězdě za tu výše zmíněnou téměř dokonalost, ale schovám si ji pro něco horšího. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jasně slabší než jedička a to především díky tomu, že za jedenáct let se vůbec ničím neliší od svého předchůdce. To co se dalo předtím odpustit či mávnout rukou nad trapnými efekty, tak tentokrát už spousta lidí nepřežvýkala.Způsob jakým velice inteligentní aligator uvažoval a teleportoval se z místa na místo byl opravdu neuvěřitelný, za to IQ lidí v tomhle filmu bylo někde pod padesát. Hm chodit s bazukou (tarasnicí) do kanálu, na dva metry zacílit, vystřelit a zůstat stát na nohách...... Asi nejvíc mě potěšila přítomnost Dee Wallace a šílený ksichtík velitele lovců. Samotná atmosféra už neměla takové grády jako minule a dost často jsem se tady nudil. I tak si ovšem myslím, že se na tohle dívat rozhodně dá i víckrát než jen jednou. Když už nic jiného, tak se tady alespoň pořádně nasmějete! ()

Reklama

4567arthur 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tolik dobře na tom není, jak vidím. Koukal jsem na ní o něco méně, jak na první díl a už vím z jakého důvodu. Aligátor tady opět nevypadá zle, ale o proti prvnímu dílu je tady dost málo a celkově mi dvojka přišla už o dost méně zábavná a spíš mě to už nudilo. Štěstí, že není trojka, protože ta by na tom byla ještě hůř. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výrazně horší volné pokračování nevypadá po letech ve srovnání s pixelovými plazy až tak hrozně. Základní dějová linka je už jakýmsi klišé hororů 80. let. I zde v důsledku pokusů s růstovými hormony vyroste v kanalizaci obří aligátor, co začne ohrožovat obyvatele města. A pak je zde padouch Vincent Brown, co se snaží levně skoupit domy lidí okolo jezera, aby zde výhodně postavil nové domy, a tak na nich zbohatnul. Chystá se slavnost, na níž je třeba přesvědčit zbytek váhajících občanů. Ano, jako v Čelistech a podobných filmech je zde obří akce, aby měl aligátor dostatek potravy. Proti monstru stojí policie a lovci krokodýlů - Richard Lynch není výjimečně za padoucha, avšak nejvíc práce leží na bedrech detektiva Hodgese a jeho půvabné manželky (Dee Wallaceová), k nimž se přidají ještě kolega se starostovou dcerou. Opět kombinace živých plazů s mechanickými modely, co jsou mizerné, ale obětí v čelistech si divák užije dost. Scéna s dynamitem pobaví. Jistě, mohlo to být krvavější a šťavnatější, ale znám dost mnohem horších filmů. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Žil byl jednou jeden aligátorek, který nechtíc skončil v hajzlu a následně v kanále, kde se přežral čoklů s upravenými hormony. Tak začala báchorka, kterak se aligátorek, už hodně přerostlý a ještě víc hladový, vydal hledat potravu mezi dvounohé pány tvorstva. Jednička byla ještě v rámci žánru solidní vyžíračka, tenhle průser je ale dobrý maximálně v záběrech, které si půjčil právě z dílu předchozího. Zoufale pitomá hovadina, pitomá tak moc, že není ani zábavná. Absence triků a gore jí posílá do žumpy definitivně. Tvůrcům dlužím vstupenku do bezbariérového terária s aligátory. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)
  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)

Reklama

Reklama