Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jízda se smrtí v zádech. Skupinka mladých surfařů se rozhodne okořenit si své jízdy trochou nebezpečí a vzrušení. Chtějí přilákat žraloky a projet se mezi nimi. Jejich zábavu však přeruší obrovský krokodýl, který se náhle objeví a požírá všechny, kdo se mu připletou do cesty. Podaří se někomu uniknout ze spárů jisté smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

beso74 

všechny recenze uživatele

Skupinka bláznov surfárov proti celému svetu tvorenému bandou zločincov, obrovskými vlnami, niekoľkým hladným žralokom a jednému obrovskému nazlostenému krokodilovi. Podpriemerné herecké výkony, smiešne špeciálne efekty a predvídavý scénar robia z filmu jednohubku, ktorú je možné jesť len za istej konštelácii hviezd, ináč môžu nastať zdravotné komplikácie. Rozhodne si to nepúšťať po Čeľustiach, Vlkoch či Pirani, priepastný rozdiel medzi týmito zvieracími horormi by s vami mohol navystrájať divy... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladí, hlúpi, americkí surfári si chcú zasurfovať medzi žralokmi, ale na miesto žralokov si na nich urobí zálusk obrovský ľudožravý morský krokodýl. Povedal som si, že to môže byť celkom dobrá, zábavná, béčková jazda. No mýlil som sa. Nebola. Mimoriadne stupidný scenár, úbohá réžia, nemožní herci a absolútne tragicky spracovaný krokodýl to celé zadupali takmer až na dno filmovej odpadovej stoky. Videl som mnoho nízkrozpočtových titulov o vraždiacich zvieratách, vrátane krokodýlov, takže som nič moc neočakával. Ale i napriek tomu ma snímok "Vlny smrti" (Blood Surf) sklamal. * ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od režiséra Kukuřičných dětí 3 a Mutanta něco zábavnějšího, protože u těhle dvou filmů jsem se bavil. Ale dostavila se mi blbost, kde jde spíše o to jak kterej herec vypadá, protože i když je krokodýl celkem "cool" tak je zatraceně nevyužitej. Málo sežranejch lidí a hlavně nuda už po první půlhodině! Prakticky od začátku jsem si přál aby všici chcípli protože takováhle skvadra herců je šílená. Navíc jak rejža se nedokázal pustit ze řetězu protože dělá šílený chyby. Klasické klišé který si už nikdy nepustím. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Podarí nepodarí o to tu ani tak nejde, pretože divák by mal byť ku koncu rád, aby všetkých pojedol a prišiel rad aj na režiséra so štábom. Volatilita snímku musí nevyhnutne klesať vždy nadol a divák je opájaný seansami totálnej úbohosti tak na poli hereckom ako aj filmovom. (videné 12.03.2020, AMC archív) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Originální zápletku tady moc nečekejte, protože scénář je přímo nabitý různými vypůjčenými scénami které ovšem ukázal v mnohem horším zpracování. Nápad dát dohromady žraloky a krokodýla jsem na začátku docela akceptoval, ale popravdě jsem si od toho moc nesliboval. Naštěstí se režisér na moc nezmohl a tak si jen vypůjčil několik záběrů z různých dokumentů. Dokonce nás producent odměnil i několika velice lechtivými scénami, kdy se odhalily pohledné herečky a tím si u mě získal i určité sympatie. Ale jakmile se film měl změnit v horor, tak jsem přišel i o zbytek svých iluzí. Na scénu přichází krokodýl. Ze začátku není vůbec vidět a kromě ocasu nám režisér neukázal zhola nic. On už asi dopředu tušil, že v tu chvíli by většina diváků vypnula televizi. Jde o nejhorší zpracování jaké jsem kdy v životě viděl. Umělost z něj srčí na sto honů a nevěříte mu ani ty mrtvé oči. Svou rychlostí na souši předčí většinu suchozemských zvířat a i slavný jamajský sprinter by měl co dělat. Skoky z vody taky pilně trénoval. Tenhle film mě moc nezaujal. Zařadím si ho mezi nejslabší krokodýlí kousky, které jsem viděl. Jediné co se mi líbilo byl začátek a ty lechtivé scény. To je však u hororu dost málo. Tragický scénář, otřesný krokodýl a nepřirozená hudba si můj čas už asi nikdy nezaslouží. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Filipínách. (Rainey13)

Reklama

Reklama