Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Kterej kokot psal ofiko text to mi hlava nebere. Claire, kterou znáte z prvního dílu, zde nehraje. Ani ta herečka ani její postava. Jestli se tedy může nebo nemůže vzpamatovat z toho co prožila se nedozvíme. Její stará láska Budd se jí neozve jelikož zde také nehraje ani herec ani jeho postava. A ne, nepozve jí na Floridu pokud teda Florida není přemístěna nějakou záhadou do Mexika. Místo toho tady máme letušku Miu a jejího přítele/ještě-furt-těsně-přítele Jacka. Pokud si pamatuju dobře jména. Zbytek textu už tak nějak souhlasí. Letadlo fakt udělá bác z nebe a objeví se kokodýlek. Pif paf, kokodýlek tuhej a chvilku nato nasraná asi máti bo fotr kokodýlka. A příběh jede v kolejích - Chramst, mlask, pif pif, paf paf, mlask, auuu, pomoooc, juuuu, BUUUUUM, mucky muck KONEC ()

hudryhudry odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi jsem se s kamarády těšil na tento film, jak si spolu otevřeme lahvinku ležáku (já samozdřejmě džusu:-)) a upřímně se zasmějeme nad jeho blbostí. Avšak, Krokodýl 2 nás zklamal. Ano, sračka to samozdřejmě byla, ale ne tolik vtipná jako jednička. Tvůrci udělali tu největší chybu, jakou mohli... Brali ten fim až moc vážně. A proto, bez špetky ftipu a nadsázky se nám po pár minutách sledování začala klížit očka a velké grandfinále v boudě v bažinách álá horor jsme málem prospali. Jediné ftipné na tomto filmu bylo: 1) Pohyb krokodýla (očividně taženého na provázku na kolečkách); 2) Trhání obětí krokodýlem (na základní škole jsem se učil, že krokodýl trhá své oběti prudkými škuby do stran, ne pomalými pohyby nahoru a dolu...) ()

Reklama

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Klišé + dementní postavy + špatní herci + lovestory, kterou jsme ještě neviděli + plastový krokodýl/místy CGI + chabý pokus o vykreslení charakterů = Krokodýl 2. Trapnost postavená jenom na tom, že krokodýl žere lidi. A aby se z toho dal udělat celovečerák, přidali trochu toho "příběhu". Negr, který musí v každé větě aspoň 1x říct sprosté slovo, jinak by byl k smíchu opravdu nepůsobí vážně a krokodýl útočící na letící vrtulník je docela maso. Zkrátka a dobře, uprostřed jsem se šel osprchovat a o nic jsem nepřišel. Jenom mezitím umřelo pár debilů, kteří mi lezli krkem už v letadle. PS: Proč vybuchuje vodní hladina?! Protože je ve vodě benzin? No nazhle! :D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2000 sa ľuďom z americkej filmovej spoločnosti Nu Image nejakým zázrakom podarilo ukecať známeho horrorové režiséra Tobe Hoopera, aby pre nich natočil film o obrovskom, vraždiacom krokodílovi. Avšak pod vplyvom tejto brakovej značky vyznikla ako obvykle príšená blbosť. No i tak sa o dva roky rozhodli natočiť druhú časť - "Crocodile 2: Death Swamp" . Tohto projektu sa už Tobe Hooper nezúčastnil. Pokračovanie natočil seriálový, televízny režisér Gary Jones. Je to taká istá úbohosť ako pôvodný Hooperov "Crocodile". * ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jedem, jednička byla vrchol debility, tak proč nenatočit další díl? Krokodýl dvojka nám sice nenavazuje na jednotku, ale hlavní hrdina, náš krokodýlí zabiják, je pořád stejně dokonalý. Jeho intelekt nezná mezí a umí skákat jak kamzík. Luxus pro všechny. Na druhou stranu je to o něco lepší než jednička. Z odpadu odpadů se toto vyšplhalo na obyčejný odpad. Už sem celej natěšenej na třetí díl a doufám, že mi pak k tomu někdo natočí ještě nějaký remake. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Indii. (Terva)
  • Letadlo, které vidíme vzlétat do Mexika je jiné než to, které vidíme v následných záběrech zvenku. Kabina letounu je z dalšího, úplně jiného stroje. Pilotův kokpit byl pak vytvořen ve studiu. (Markuss)

Reklama

Reklama