Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

Žralok 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla sice blbústka, ale i tak příjemnej a koukatelnej béčkovej horor. Dvojka už nebyla jenom blbůstka. To byla neskutečná blbost. Efekty o 2 třídy horší než v originále. Příběh o zlym mafiánovi jak ze špatný gangsterky. A navíc používání záběrů z jedničky. Který navíc děsně třískaly do očí jak se nehodily do těch danejch scén. To bylo utrpení i pro totálně nenáročnýho diváka. ()

4567arthur 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tolik dobře na tom není, jak vidím. Koukal jsem na ní o něco méně, jak na první díl a už vím z jakého důvodu. Aligátor tady opět nevypadá zle, ale o proti prvnímu dílu je tady dost málo a celkově mi dvojka přišla už o dost méně zábavná a spíš mě to už nudilo. Štěstí, že není trojka, protože ta by na tom byla ještě hůř. 35% ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já to nečekal... Ten díl má horší hodnocení než jeho jednička, na kterou jsem dal 3*. A i když ten díl má prostě horší hodnocení, já tomu dal slabé 4*?! Čím to asi bude???? Odpověď zní takto: není to nic originálního. Nikdy bych tomu nedal 5*, natož abych tomu dal Oskara. A i když jsem tu spatřil 3 scény z jedničky, tak jsem se od toho filmu chvilkami nemohl odlepit. Chvilkami mě to hodně zaujalo, někdy byly ty scény slabší, ale ten aligátor nebyl děsivý, ale zase nebyl extrémně špatně udělaný. Celkově vzato bych dal filmu giganticky perfektní 3*. Když ale přičteme to, že to u mě předčilo předchůdce, a přičtu k tomu tajný herecký výkon Richarda Lynche, a když přičtu ten pokus o to aby diváka aspoň trochu slabý film zaujal, tak dávám slabší 4*. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, že sequel s názvom The Mutation prišiel až jedenásť rokov po prvom Aligátorovi a napriek značnému časovému odstupu nepriniesol žiaden technický progres, naopak využíval navlas rovnaké špeciálne efekty ako pôvodný film ho nemožno príliš chváliť. Také hlboké podhodnotenie ako má tu na csfd (15%, 54. najhorší film všetkých čas) si však určite nezaslúži. Animatronická maketa aligátora je celkom dobrá, škoda len, že zábery na ňu sú pravidelne striedané so zábermi skutočného krokodíla, z čoho zákonite vyplývajú vizuálne nezrovnalosti, čo sa týka fyzických parametrov obrieho plaza. Stále však ide o poctivú oldschoolovú ručnú prácu a slušnú zábavu béčkového razenia. Poznám desiatky iných animal hororov, ktoré sú na tom po kvalitatívnej stránke podstatne horšie než zaznávaný Aligátor 2. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animal horror o zmutovanom, prerastenom aligátorovi, vyčíňajúcom v mestskom kanalizačnom systéme. Úplne zbytočné pokračovanie po viac ako desiatich rokoch od natočenia prvého filmu. Ono ani ten za bohviečo nestál, ale istú dávku originality a nádych atmosféry mal. Zato "Aligator 2: Mutácia" je veľmi slabým snímkom, ktorý chce žiť z úspechu svojho predchodcu. Nepodarilo sa. * ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama