Reklama

Reklama

Mega Shark vs. Mecha Shark

  • USA Mega Shark vs. Mecha Shark
Trailer

Remorkér táhnoucí za sebou obrovskou ledovou kru vplul do přístavu v egyptské Alexandrii, ale kra se náhle rozlomí a ze spánku probudí děsivou kreaturu. Megažralok se okamžitě pustí do práce a začne tyranizovat plavidla v širokém okolí. Některé země kvůli němu uzavřou své přístavy a zakáží rybolov, což negativně ovlivní světovou ekonomiku. Spojené národy jednají o vyvinutí zbraně, schopné žraloka zničit. Je zkonstruován prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka, kterou spustí na vodu v Pearl Harbor. Megažralok je lokalizován a po neúspěšných soubojích dojde až na pobřeží Sydney k poslední bitvě, která rozhodne nejen o osudu města, ale i celého lidstva, protože žraločí ponorky jsou posledními prostředky, které mohou  Megažraloka zastavit. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod se vyrojí Megalodon v alexandrijském přístavu a odrazí jednu loď až daleko do pouště k pyramidám, která usekne Sfinze hlavu. Dále ještě zvládne zpracovávat střely jako kopačák a odrážet je zpátky na bitevní ponorky či lodě. Sežeře celou loď jedním chramstnutím. Umí vyskočit na operu v Sydney a dokonce vyskočí až k letícímu boeingu v tisících metrech nad mořem. A ten kovovej ještě k tomu se umí projíždět na souši po městech. Je to ujeté stejně jako Žraločí tornádo, jen o něco málo akční. O to jsou tu hezčí ženský, Elisabeth Röhm v hlavní roli a Deborah Gibson ve vedlejší. [240. hodnocení, 34. komentář, 17%, 179. nejhorší film] ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu nedalo, snad na pětkrát než jsem to dokoukal a to jsem to i občas postrčil. Něco tak blbýho se jen tak nevidí, to nemá hlavu ani patu. Herecký výkony jsou tak zoufalý až to bolí. A děj ten byl snad výtvorem malého děcka. Robotický žralok co jede na pásech po Sydney a ničí a masakruje (nějak mě to přípomínalo našeho Golema ) doufám, že tohle už byl konec podobných hovadin o žralocích. Teď by mohli pro změnu zkusit pavouky, ty vypadají aspoň děsivě. ()

Reklama

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že na žraločích filmech od společnosti Asylum je nejlepší jejich obal a ani tenhle kousek není výjimkou... Takže tradičně špatný film, se špatnými herci, debilním scénářem a mizernými triky... Klasiky zamrzí naprostá absence humoru nebo odlehčení... Sečteno, podtrženo, sledovat tenhle film je naprostá ztráta času... ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Áááá sakra!Po dlouhé době sem si zase dal jeden z těch příšerných zetkových výblitků pro americké kabelovky, většinou se u toho dá slušně natlemit (Žralokonádo, Spiders, Dvouhlavý žralok atp.) ale tady je to myšleno snad úplně všechno vážně, žádný náznak sebeparodie ani satiry.Má smysl komentovat scénář?Ten neexistuje.Nikdy jsem vlastně nepochopil, pro koho nebo spíš proč vůbec se tyhle zrůdné sračky plné zkrachovalých herců a neúspěšných pornohereček točí.Teal'c by měl doufat v znovu vzkříšení Hvězdné brány, protože dalšího žraloka už by jeho kariéra nemusela přežít.Sranda je, že se objeví v malinké roli v tak významném filmu jako je Temný Rytíř Povstal a pak hraje v tomhle.Já osobně bych se na místě těhle herců dobrovolně uchlastal k smrti, než ve vlastním tričku s vysílačkou z marketu lovit v papírové krabici nahrazující kokpit robotického žraloka digitálního bílého žraloka....pfuuu.0%. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Viem že sa pri filmoch u megažraloka opakujem ale... Toto je úplne najhoršia časť. Asylum nemá núdzu o nekvalitných ale zato zábavných scenáristov. Po smrti posledného megažraloka nastal na zemi mier. Už nehrozí ďalšie nebezpečenstvo. Avšak vláda USA ako inak nenechá nič na náhodu a tak zostrojí ponorku ktorá vyzerá ako žralok a má v sebe zabudovaný počítač ako KITT s Knight Rider. Náhoda na seba nenechá dlho čakať. Do Egypta pripláva loď s ľadovcom v ktorej sa skrýva zamrznutý megažralok. Vyslobodí sa a začne zabíjať. Jediný kto ho môže zastaviť je Mecha shark a Jaffa Teal´c so Star Gate. Ide o veľmi lacní a hlúpy kúsok, dokonca aj vtedy keď si človek uvedomí že ide o asylum. Interiéry poskladané s krabíc mi dali riadne zabrať ale aj tak jedno musím uznať. Monštrum vyzeralo náhodou veľmi dobre.. Takéto dobré CGI som u tejto nízkorozpočtovej filmovej spoločnosti hádam ešte nevidel. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Austrálii, všetky autá jazdia po zlej strane. V Austrálii sa totiž jazdí vľavo. (beso74)
  • Hneď na začiatku, pri úvodných titulkoch, je letecký pohľad na Alexandriu v Egypte. V skutočnosti je to však San Francisco. Medzi budovami si je možné všimnúť štadión AT&T Park a mrakodrap Transamerická pyramída. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno