Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Dvojku mám z celé série asi nejradši. Marty je tu fakt drsný frajer a létající skejt by si doma přál snad každý. Navíc Mártyho holka je opravdu kočka. ***Věděli jste, že: Režisér Robert Zemeckis ve své době rozšířil fámu, že létající skateboardy opravdu existují a že fungují na magnetický pohon. V příštích týdnech skejťáci z celé Ameriky zavařili telefoní linky firma Mattel, jejíž logo bylo v rámci producent placementu na skateboardech. V Mattelu záhy vzdali snahu vysvětlovat pravdu a volajícím tvrdili, že kvůli žalobě smějí rozjet produkci až roku 2015. No, třeba se máme na co těšit;) *** ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Návrat do budúcnosti 2" výborne vystihol uživateľ Mr.Apache vo svojom komentáry ku prvej časti. Napísal, že ďaľšie dva snímky sú už len umelo predlžovaným diváckym orgazmom. Súhlasím. Moje nadšenie z pôvodného filmu ďalej naplno pokračovalo pri sledovaní tohto parádneho pokračovania. Príbeh priamo nadväzuje na svojho predchodcu. Lenže situácia sa ešte viacej skomplikovala. Tento krát bude treba nie len zariadiť potrebné záležitosti v roku 2015, ale nakoniec sa ešte vrátiť späť na maturitný večierok do kľúčového roku 1955. Pre mňa je to stále päť hviezdičková záležitosť. ***** ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

No nic extra. Herci slušně přehrávali, místy trapný. Zachránila to poslední třetina, kde zapracovala fantazie a děj se hezky zamotal (vlastně takový byl už od začátku, jen ho shazovalo přehrávání, stupidní hláška "Nebuď srab", a blbec, co si nezamkne auto). # Zpětně musím uznat, že má "dvojka" nejpromakanější děj, ale provedení pokulhává. # příběh 7 | hudba 6 | humor 2 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl. Teď teprve začínají ty správné hrátky s časem. A jsou to hrátky opravdu na úrovni. Pohrávání si s dějem prvního dílu je prostě geniální (nedívejte se bez znalosti jedničky!). Zobrazení budoucnosti je poměrně dost originální a tvůrci si nádherně vyhráli s detaily (Čelisti 19). Nominace na Oscara za vizuální efekty. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Podle mě už zbytečně překombinované, i když odkazy na první díl skvěle zapadají a představují něco naprosto neotřelého a původního. Asi nemá smysl mluvit o logice, ale právě tak neplatí, že by byl film logicky bezchybný a přesný, začne-li se někdo v časových přesunech, realitách a hlavně ve smysluplnosti všech činů hlavního hrdiny ztrácet, není se čemu divit. Proto raději tentokrát zapomenout na smysluplnost a nechat se bavit pokračujícími zběsilými eskapádami Martyho s jeho synem, otcem, s ním samým a mnoha dalšími postavami a příběhy všech možných časů. Brr! V takové pubertálně-startrekovské budoucnosti bych si opravdu nepřál žít! A taky by se někdy mohly digitálně vymazat ty provázky, které drží na vznášedlech se honící mládež blízké budoucnosti. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Ide o prvý film, ktorý bol vydaný na videokazetách MCA/Universal Home Video. (m.a.t.o.)
  • Na stene v bare Cafe 80's môžeme vidieť vlajku Spojených štátov a hneď vedľa vlajku Sovietskeho zväzu, ktoré symbolizujú studenú vojnu, ktorá v 80 rokoch dosiahla vrchol. (Raccoon.city)
  • Cheryl Wheeler Duncan, dablérka Darlene Vogel, sa zranila pri natáčaní scény, v ktorej hoverboard narazí do betónového piliera. (m.a.t.o.)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama