Reklama

Reklama

Země slávy

  • Německo Land of Glory
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Škola kdesi v Maďarsku. Obyčejná hodina literatury s nijak výjimečnými, lhostejnými studenty. Vypadá to jako běžný den, až na to, že přijede na návštěvu maďarský premiér. Školní sekretářka, která slavnostní ceremoniál organizuje, se snaží mít vše pod kontrolou, zejména dort, který se nevejde do lednice. Zatímco se kuchaři snaží problém vyřešit, sedmnáctiletá Márti, která má premiéra přivítat na pódiu, váhavě připravuje svou malou vzpouru. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Dawe2 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální odpad a filmařské dno, co to jako mělo být? Za 27 minut délky filmu jsem se pětkrát díval, kdy už bude konečně konec nebo se něco začne dít. Nezačalo. Totální nuda a slátanina bez kouska smyslu. Nebýt to tak krátké, nedokoukal bych to. Absolutně nechápu smysl tohoto filmu. SPOILER!!! V popisu filmu je vše, nic víc se nestane. Na konci řekne holka něco jiného než měla a jako že se nic neděje, rozdělí se dort a někdo uklidí drobky. Žádná reakce, tohle má být ta vzpoura? ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit závěrečnou pointu, ta mě pobavila, akorát tedy způsob, jakým se k ní režisérka Borbála Nagy dopracovala, zdá se mi poněkud nešťastným. (40%) ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

kdo nezažil dobu, a je tomu tak i dnes, když nějaký pohlavár otravuje  pracující lidi.,tak neví že to takhle v reálu funguje.Rozdíl je jen v tom kde.V odlehlém koutu země je vše jednoduché.Ve velkých městech se pohlavár vítá ovacemi a vlaječkami.Po případě nějakým tím vejcem...Záleží na vlezdoprdelismu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama