Reklama

Reklama

HIStory2: Crossing the Line

(seriál)
  • Tchaj-wan HIStory2-越界
všechny plakáty
Tchaj-wan, 2018, 8x25 min

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další východoasijský seriál alias "červená knihovnička" je dojákem na to, co očekáváte, až se prokoušete množstvím dílů. Teď jen věřit, zda to herci myslí vážně a nebo jen role odříkávají. Očekával jsem o krapet více něčeho odvážnějšího, ale zřejmě chapadla čínských cenzorů dosahují i na Taiwan ... 7777 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

HIStory2: Crossing the Line je další ze seriálů ze sportovního prostředí, který mě zaujal. Úvodní epizody jsou sice kvůli poměrně krátké stopáži 8x 22 minut poměrně zkratkovité, ale jakmile si kluci začnou vytvářet pouto, příběh zachází do hloubky. Herecké obsazení je velmi vydařené  a okouzlující, a chemie a interakce hlavních hrdinů působí velmi přirozeně. Pro mě je nejzajímavější postavou Yu Hao, kterou si zahrál Fandy Fan jako svou úplně první seriálovou roli v životě. Skvěle mu v roli Tzu Hsuan-a sekundoval Zach Lu, kterému v době natáčení bylo už přes 28 let. Jejich vzájemná chemie je hodně dobrá. Roztomilý je i vedlejší pár, jehož příběh vidíme v posledních epizodách. Určitě doporučuji. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Začiatok nič moc, ale potom to nabralo na obrátkach. Hlavné postavy boli úžasné, rovnako ako aj tie vedľajšie, ktoré sa prejavili až neskôr. Škola, volejbal a trochu napätia tvoria presne takú atmosféru akú majú. ()

Reklama

Reklama