Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a odvážná hrdinka se vrátila. A je šťastná jako nikdy předtím, protože ji generál Shang požádal o ruku. Přesto se objeví nečekaná překvapení. Jejich štěstí se jim snaží kazit nezbedný Mushu, který se jako rodový ochránce snaží držet zamilovaný pár co nejdále od sebe. A k tomu je tu ještě jeden obtížný úkol - doprovázet tři princezny přes celou Čínu za jejich manžely. Princezny se však do svatby nehrnou. Jejich muži jim byli prostě vybráni. Když to Mulan zjistí, rozhodne se rázně zakročit.

Těšte se na skvělou komedii, podmanivou hudbu a dojemný příběh o odvaze a přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Nellie 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatným, jedno z tých lepší pokračovaní, no stále platí, že disneyovské pokračovania sú jednoducho mizerné, nech je prvá časť akokoľvek dobrá a napriek tomu, že aj v druhej sú tie isté postavy. Takže Mulan 2 si nejakým zázrakom vyslúžila tri hviezdy, no oproti jednotke je to stále menej prepracované, čo sa príbehu týka, menej záživné, menej zábavné a menej dychberúce. A rozhodne sa nezaradila medzi moje obľúbené. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Opět moc pěkná pohádka. Samozřejmě trpí nemocemi všech dvojek. Co mne ale děsně štvalo byly chvilky, kdy se děj vymanil ze své doby a dráček Mushu se začal chovat jak rozmazlený teenager současnosti... to mne fakt štvalo... Jo, a taky mě děsně štvou obsahy distributora, které s obsahem filmu mají jen pramálo společného. Podtrženo a sečteno = 75% ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Na direct to video slušné, ale jinak zcela průměrné pokračování první Mulan, které zdaleka nedosahuje jejich kvalit (scénář, hudba) a spíš si jen tak lehce hraje s motivem "Co bylo po...", než aby stavělo na nějakém solidním příběhu (tady odhadnete jak to dopadne po pěti minutách). Mám obavu, že dospělého diváka to bude narozdíl od jedičky dost často nudit, ale naštěstí se to v těch osmdesáti minutách dá s dětmi přežít a těm se ta barevná podívaná nejspíš bude líbit i tak. 50 % ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie príbehov o Mulan stále v duchu príjemnej a neopakovateľnej atmosféry jednotky, avšak s veľmi zjednodušeným a nie príliš zaujímavým dejovým pozadím. Každopádne ako Disney animák to funguje skvelo a v zásade ide v šlapajách predchodcu. Jednu hviezdu ale musím tak či tak ubrať, nakoľko kvalita už trošku klesla. 65 % ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke veľmi slabé. V istých chvíľach nudné, dej predvídateľný, vtipné sa mi to zdalo nanajvýš tak na troch miestach a koniec akoby sa písal na poslednú chvíľu dakde v šatníku na kolene. Odporúčanie: Nesledovať hneď po jednotke. Dajte tomu aspoň dva týždne, inak zažijete pomerne veľké sklamanie. A aj po tých dvoch týždňoch to nebude veľká sláva. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama