Reklama

Reklama

Clarksonova farma

(seriál)
  • Velká Británie Clarkson's Farm
Trailer 1

Série(3) / Epizody(24)

Intenzivní, namáhavý a často veselý rok v životě nejnepravděpodobnějšího britského farmáře Jeremyho Clarksona. Připojte se k Jeremymu a jeho partě zemědělských spolupracovníků, kteří čelí nepřízni počasí, neposlušným zvířatům, nereagujícím plodinám a nečekané pandemii. Toto je Jeremy Clarkson, jak jste ho ještě neviděli. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele BIG.NINE.CF k tomuto seriálu (3)

Clarksonova farma (2021) 

Byl jsem překvapený, jak mě to chytlo. O zemědělství nemám ánung, tak jsem se aspoň něco zajímavého dozvěděl. No a pokaždé, když se na obrazovce objevil Gerald, tak jsem chcípal smíchy. A Kaleb s jeho komandováním a rýpáním, na které Jeremy není zvyklej, je už jenom třešnička na dortu. Dává mu dobrou čočku 🤣🤣🤣 Těším se na další série, pokud budou 👍 ()

Série 2 (2023) (S02) 

Druhá řada už není tak nabušená na vtípky a WTF Jeremyho situace jako první a ani není tak moc zaměřená přímo na provoz farmy. Vše se motá defakto kolem neblahého finančního dopadu na zemědělství způsobené Brexitem a spoustou nesmyslných nařízení a zákonů. A dále se zde ukáže, že když lidi nemají co dělat, tak opravdu můžou znepříjemnit život a hláška "Každá vesnice má svého blbce, ale tady jich mám rovnou šest" je opravdu na místě (bohužel 6 byl slabý odhad). Idioti jsou prostě všude. Dále smekám za hlášku ohledně splnění diverzity, co si nyní diktuje televize - negři,  buzeranti a lidi nejistí svým pohlavím. Dále Alfa 159 a "Vesnický Brad Pitt" Doufám, že 3. série nebude poslední (Jeremy sice občas dřív mluví, než přemýšlí a vznikají z toho problémy, ale to je bohužel problém dnešní takzvané demokracie a svobody slova) a dočkáme se ještě několika pokračování, protože tohle nikdy neomrzí a ruku na srdce, Gerald by nám všem chyběl! ()

Série 3 (2024) (S03) 

Opět neskutečná pecka. Něco se zadařilo, něco ne a pokud nebudou žádné komplikace, tak se Gerald ukáže i v další sérii. Dál nebudu popisovat, ať nespoileruji. Hodnoceno po shlédnutí všech 8 epizod. ()

Reklama

Reklama