Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 4

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (86)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6/10). DC Universe je pro mě pořád španělskou vesnicí a neimponuju k ní natolik jako k Marvelu. Vzhledem k tomu, že Marvel momentálně dehonestuje všechno co jsem na něm miloval, tak seru na nějakou She - Hulk nebo Ms. Marvel a raději jsem dal přednost tomuto neškodnému animáku.  Lákadel bylo hned několik. Chtěl jsem vidět, jak tvůrci naloží s tím celkovým nápadem, že tam budou zvířecí variace na známé hrdiny. Potom dalším silným lákadlem, kterým animáky disponují jsou herci, kteří jednotlivé postavy namluvili. Tady se představilo několik hereckých es. Na mysl mi přichází například Keanu Reeves nebo Dwayne Johnson. Jaký byl tedy výsledek? Hele žádná výhra to taky nebyla. Zvířecí hrdinové jsou v pohodě, ale spíš jsem fandil vedlejší postavě veverky než hlavnímu psovi. Zápletka je originální a i já, který neviděl žádný film se Supermanem už teď chápu, že mu vadí zelený kryptonit. Tempo to má svižné a děj krásně utíká. Ale že bych se u toho bavil a za břicho popadal jako u The Bad Guys nebo Turning Red, tak to určitě ne. Ze začátku jsem byl nadšený ze vzhledu prasátka, ale po chvíli to člověka omrzí. PS: Nevím jestli se mi líbila potitulková scéna, ale jako nápad a teasing na další DC film to funguje velmi dobře. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlastně ve výsledku velmi dobrá podívaná jak pro děti, kteří budou tyhle "superhrdiny" žrát, tak i pro dospělé, a to zejména díky dostatku humoru, fajn zábavných scének i celkem originální premisy (turbo želva, prase měnící velikost, velký hafan a elektrická veverka versus hlavní záporák s armádou morčat!) Fajn rodinná zábava, u níž nadstandartně potěší i vizuál a zakomponování do DC světa. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Vcelku priemerné, s priemernou animáciou, jediný dôvod, prečo film vznikol je pravdepodobne snaha vyťažiť z popularity komiksových hrdinov, inak neviem. Dokonca aj sem už sa prepašovali rôzne novodobé klauzule a kvóty ohľadom rasy, rodu, sexuálnej orientácie, až sa divák pýta: ,,Prečo a načo je to malým deťom?" Vtipy i celá premisa skôr predvídateľné, v motívoch nič, čo by už divák nevidel v iných (lepších) animákoch, i ten samotný presah a parafrázy pre decká už nie sú to, čo bývali kedysi.⚪ ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"DOUFÁM, ŽE TO JE LICENCOVANÁ HRAČKA, JINAK MI HRÁBNE." Občas celkem slušnější hláška, pár frků, ale jinak spíš vyloženě pro děcka (logicky), pro dospělého snad jen pro tu pestrou paletu známých hlasů - v mém případě bylo tím pomyslným klíčovým zrníčkem na miskách vah rozhodnutí, jestli si to vůbec pustit, vokální obsazení Keanu Reevese do role Batmana (tady je potřeba říct, že natočit svůj příspěvek mu dalo zabrat kolik? 5 minut?). I animace mi přišla taková standardní, nic, z čeho bych se vyloženě posadil na prdel. 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)
  • Na filmu pracovalo přibližně 70 animátorů. Práce jim zabrala 2 roky. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama