Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Sledujte příhody impulzivního Cupheada a jeho opatrného, ale poddajného brášky Mugmana v animovaném seriálu podle oblíbené videohry. (Netflix)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv původní videohra od studia MDHR „Cuphead“, podle které byl seriál vytvořen, obsahuje 26 bossů a a přes 20 minibossů, v seriálu se nikdy neobjevila většina z nich, konkrétně bossové a minibossové Goopy Le Grande, Cagney Carnation, Djimmi The Great, Wally Warbles, Sir Wafflington III, Muffsky Chernikov (podobná postava jemu se v seriálu objevila v roli zmrzlináře, ale ne on samotný), Jawbreaker, Sargeant Gumbo Gumbull, Lord Gob Packer, Beppi the Clown (v jedné epizodě je na něj nenápadný odkaz, sám se ale nikdy osobně neukáže), Rumor Honeybottoms, Phantom Express, Dr. Kahl's Robot, Esther Winchester, Chef Saltbaker, Mortimer Freeze, Glumstone the Giant, The Howling Aces, Moonshine Mob, Chips Bettegan, Tipsy Troop, Mr Wheezy, Hopus Pocus, Phear Lap, Pirouletta, Mangosteen, Mr. Chimes, The Pawns, The Knight, The Bishop, The Rook a The Queen. (Petr.Penicka)
  • Založeno na úspěsné hře „Cuphead“ od nezávislých vývojářů StudioMDHR Entertainment. (UncleMorty)

Cuphead na scénu! - Pekelný karneval (2022) (epizoda) (S01E01)

  • V epizodě udělá Cuphead před jedním hodem koulí své gesto, kdy si vytáhne kalhoty, jenž pochází z původní hry, kde ho dělá vždy před začátkem boje. (Vlad2006)

Reklama

Reklama