Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (334)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla velká, protože u jedničky jsem se v kině nasmál, jako dlouho u žádného filmu. Ačkoli domácí atmosféra se ke sledování Pohlových nechuťáren příliš nehodí, myslím si, že ani v kině plném rybích lidí  by to tentokrát nebyla taková jízda. Tužba hošanů po prázdninové souloži je po chvíli hodné otupující. Moc tomu nepomáhá, že se tu recyklují postavy z jedničky. Je to jako škytající fichtl, který občas naskočí, ale po chvilce mu vždycky dojde pára. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Marty Pohl opět posunul svou filmografii o krok výš, pomalými krůčky došel až do běžné distribuce a to bez kompromisů a s tím, co v podstatě dělá už dvacet let – za to má můj obrovský respekt a přeju mu masivní úspěch, aby mohl svou tvorbu posunout zase o kus dál. Párty Hárder: Summer Massacre už je opravdu regulérní film se vším všudy – oproti natřískané Párty Hárd hodinovce má pozvolnější tempo a promyšlenější scénář, ve kterém je snad každý vtip dohraný a leckterá vtipná momentka dostane ještě nadstavbu. Nejzásadnějším prvkem je vývoj postavy Poulíčka, která projde největší proměnou a skvěle doplní dvojici hlavních hrdinů z prvního dílu. Přes všechny prasárny a nadávky dostane prostor i utužování kamarádství, které je funkční a uvěřitelné. Možná jsem čekal, že to bude ještě více přepálené, ale Marty se zaměřil na soudržnost příběhu a nesnažil se jen kupit bizáry a oplzlosti jak na běžícím páse, což filmu nepochybně prospívá. Držím Martymu palce, aby se jako režisér etabloval stejně silně jako Řezník – nejen česká hudební scéna potřebuje čas od času rozčeřit zahnědlé vody, český film to potřebuje ještě víc. Tak ať se lidi hrnou do kina, Éra Déra je tu! ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Řezník podruhé a progres je vidět především na technické stránce věci a možná také trošku na (ale opravdu jenom trošku) umírněnejším humoru. Pokud se to vůbec tak dá říci, protože většinu času se pohybujeme dost za hranou. Určité kvality se tomu upřít nedají a tím se vysvětluje i progres v hodnocení tady na csfd. Stále se však jedná o záležitost pro dost specifické publikum. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Po skvělém prvním dílu jsem byl navnaděný na ještě lepší pokračování. Začátek vypadal slibně , ale od příjezdu na Macháč šla kvalita dolů, jako by nevěděli jak dál pokračovata filmařům došel dech. Sem tam ještě dobré, ale spíš natahované konec naprosto dojebaný. Rybí lidi kokotina, většina ženských velmi škaredých. Nemělo to i přes pár skvělých gagů ten spávný šmrnc, takové bez děje, zápletky či nápadu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti poloamaterskymu prvnimu dilu tohle uz vypada jak skoro normalni film. Vlastne po vsech strankach lepsi nez prvni dil. Opet tu mame stupidni pribeh, kde jde opet jen o sbaleni holek a parbu, particku dementu a smesku skvelejch, nechutnejch a wtf foru, ktery nemaj v cesky kinematografii konkurenci. Je sice fakt, ze stopaz zbytecne nakynula a tak je to misty trochu utahany, ale po celou dobu to je skvela zabava. Herci jsou taky o fous lepsi nez minule. Takze za me spokojenost. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Záverečná epická skladba je od Hriste Bože - "REMIX MCconbyoto". (Archvile)
  • Co se odměn pro přispěvatele snímku týče, sahají od drtičky na trávu přes funkční umělý penis až k požární krabičce. (rakovnik)
  • Natáčelo se v Doksech na diskotéce Sparta a v kempu Bílý Kámen (recepce, chatky, ubytování hlavních představitelů). Dále pak také v areálu Pod Borným. (T-enter)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama