Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (333)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Když porovnám Párty Hárder s podobně laděnými Bajkery, tak mi na jedné straně vychází skvěle dramaturgicky zvládnutá a zahraná komedie, kde se hláškami a nápady nešetří, nemá absolutně žádné hluché místo a jede se až do konce ... no a na druhé straně máte tupou nudnou sračku s Mišíkem (aka anti-talentem na všechno). Běžný český divák, co klusá do kina na každou českou mrdku jako Ženy v říji asi bude zklamán, bo se tu neřeší (jako ve skoro každé české komedii) osudy a trable chirurgů a ostatních multimilionářů, ale lidi, co se chtějí opravdu kvalitně a politicky nekorektně pobavit, tak ti tady najdou doslova svatý grál. V České republice se jedná o opravdu první celovečerní film, který si na nic nehraje a jde do samých hranic humoru tzv. až na dřeň. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí jedničky, která si to u mě svojí absurditou vypálila na cca 70% a několikrát jsem se u ní fakt přes všechny ty fekál vsuvky zasmála, jsem se na dvojku těšila jako na jistojistej nářez, kterej to všechno dotáhne ještě o level výš. A ono kupodivu, nebo možná právě proto, aby film prošel přes kinodistribuci, působí celé pokračování, ač je skoro dvakrát tak dlouhé, jakoby se tentokrát se všemi nápady drželo mnohem víc při zemi a bylo celkově víc křečovitý a strojený. Zatímco jedničku bych si dala klidně hned znovu, u dvojky to nutkání nemám. Kvalitní filmařina se ale musí nechat, je vidět, že se Řezník s každým kouskem někam posouvá a myslím jako lichotku, když řeknu, že styl, jakým jdou oba filmy natočený, nepůsobí vůbec typicky česky. 50% ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

More of the same? Dalo by se to tak říct. Ale zároveň je nutné dodat, že to vůbec nevadí. Marty Pohl slíbil profesionálnější film při zachování osobitého přístupu a smyslu pro humor a to taky dodal. Párty Hárder má sice pořád pár technických nedostatků (hlavně zvuk), už však vypadá jako film, který může jít do kina. Je velkolepější, dramaturgicky sevřenější a zároveň zůstává stejně sympatickou hovaďárnou jako minule. V partě hlavních hrdinů proběhlo pár změn, důležité ale je, že na Mácháči na ně čeká jedna šílená situace za druhou a nikdo z tvůrců se nedrží zkrátka. Párty Hárder opět nabízí směs odporných, vulgárních a urážlivých scén, které jsou naštěstí pořád vtipné. A u některých momentů člověk kroutí hlavou nad tím, kam až byli Pohl a jeho tým schopní a ochotní zajít. Díky větší filmovosti a evidentně i profesionálnějšímu přístupu to celé drží lépe pohromadě. Zároveň je však evidentní, že spousta materiálu skončila ve střižně a část fóru není úplně dotažená k důstojné pointě a jednoduše vyšumí. Na druhou stranu je důležité říct, že těch fórů tady najdete takové množství, že když vás nějaký nepobaví nebo u něj máte pocit, že mohl být lepší, budete na to myslet maximálně tak patnáct vteřin, protože pak přijde na řadu další fór. Potěší, že se sequelem se tvůrci posunuli k větší profesionalitě, ale ještě víc fajn je, že i přes tu profesionalitu zůstávají stejně osobití jako minule. Lepší jak posledně. A chci víc. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Zatímco minulé Řezníkovy filmy jsou pro mě (až na Deprivační staniol) čistý průměr, tady si sedlo prakticky všechno. Perfektní balanc debilního humoru, ujetého příběhu a geniálních hlášek. Naposledy jsem se v kině takhle upřímně zasmál u Vyšehradu a Mimořádné události, které však byly oproti tomuto šílenství ještě hodně slabým odvarem z heřmánku... Nutno říct, že pokud jste (konkrétně) s Tomášem a jeho tátou neprožili camea v minulých snímcích, asi tak úplně nedoceníte jejich vývoj a různé drobné odkazy do minulosti (třeba srbské lidové milice a podobné srandy), ale i tak si troufám říct, že tohle je nejlepší česká komedie za poslední roky. A to nepřeháním - minimálně za sebe. P.S.: Nebýt brilantního camea Standy Lukeše v roli otylého burana dujícího na lesní roh, jehož herecký talent ocenili spontánním potleskem všichni přítomní členové štábu, film by stěží atakoval 80% hranici hodnocení. Takhle jasných 5*. Nechť Standova hvězda stoupá k výšinám. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Párty Hárd nasadilo laťku vysoko, ale Párty Hárder ji dokázalo přeskočit, protože se konečně jedná o regulérní celovečerní film. Pohl musel snížit dávkování nekorektního humoru, aby snímek vůbec mohl jít do kin a hlavně starší ročníky nekolabovaly přímo v sálech. Znovu se však jedná o správně perverzní letní jízdu plnou chlastu, drog, fekalit a totálních zoufalců s nosem od koblihy a mrdkou na obličeji. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se v Doksech na diskotéce Sparta a v kempu Bílý Kámen (recepce, chatky, ubytování hlavních představitelů). Dále pak také v areálu Pod Borným. (T-enter)
  • Co se odměn pro přispěvatele snímku týče, sahají od drtičky na trávu přes funkční umělý penis až k požární krabičce. (rakovnik)
  • Ve filmu je několik cameo rolí pro české hudebníky. Jmenovitě se ve filmu objevil zpěvák Martin Kocián, kapela Gutalax, brněnský rapper Redzed, kapela absolventů školy Jedličkova ústavu The Tap Tap a také samotný tvůrce Martin Pohl s kapelou Sodoma Gomora. Sám Martin Pohl v jednom rozhovoru řekl, že měl vymyšlené cameo i německého zpěváka Tilla Lindemanna z kapely Rammstein a komunikace se zpěvákem dokonce proběhla. Kvůli covidové situaci a pozdějšímu natáčení však toto cameo nakonec nevyšlo. (Hlavonozec)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama